Mine boglige juleønsker 2018 - Bogfinkens bogblog

Boglige juleønsker 2018

En rigtig bogelsker bliver vel aldrig helt færdig med at få nye bøger? Traditionen tro er der et par boglige ønsker at finde på min ønskeseddel i år. Et par af mine boglige juleønsker 2018 kan ses nedenfor:

Boglige juleønsker 2018

1: “1001 nats eventyr”

Den er simpelthen bare så fin! Jeg har aldrig læst den. Kæmpe indrømmelse. Det har jeg altså ikke. Derfor må det også være på tide. Sammen med mine fine udgaver af Jane Austen og Brontë passer den lige ind på bogreolen.

2: Hathaway-serien af Lisa Kleypas

Jeg har noget med Lisa Kleypas. Jeg synes hun skriver rigtig godt og tro for tiden. Hendes historier emmer af historiske vingesus, store kjoler, prangende baller og kærlighed. Jeg er vild med dem, og derfor skal Hathaway-serien også ind på min bogreol.

3: Letsindighedens love-serien af Meredith Duran

Samme beskrivelse som serien ovenfor. Her kender jeg dog hverken forfatter eller serie, men de lover mig historisk fortælling med den tidsalder, jeg er kommet til at holde så meget af.

4: Northanger Abbey

Jeg er vild med Jane Austen, så det er den korte forklaring. Den her passer til alle de øvrige (enormt fine!) udgaver, Lindhardt og Ringhof har udgivet. De er så simple og fine, og så er historierne bare skønne.

5: Dublin Street-serien af Samantha Young

Jeg har læst de tre første i serien her, og mangler egentlig kun den på billedet, men jeg ønsker mig hele serien. De andre har jeg nemlig læst på e-bog, men jeg kan mærke, det er en serie, jeg godt kunne tænke mig at genlæse på et tidspunkt. 

Det var et par af mine boglige juleønsker 2018. Hvad ønsker du dig i den boglige afdeling? Har du ligesom mig uendelige boglige juleønsker?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.