Ham Med Skægget af Pernille Meldgaard Pedersen - Bogfinkens bogblog

Ham Med Skægget af Pernille Meldgaard Pedersen

Sponsoreret indlæg

Ham Med Skægget af Pernille Meldgaard Pedersen - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forfatteren

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: Ham med skægget // Forfatter(e):  Pernille Meldgaard Pedersen // Forlag:  PMPstories // ISBN: 9788740969313 // Serie: – // Udg. dato: 08-10-2018 // Sideantal: // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Kan du huske det øjeblik, du ikke troede på Julemanden mere? Da niårige Mille pludselig ikke længere tror på Julemanden, sætter det hele huset på den anden ende. Mor, Stella, er i vildrede, da jagten på Julemanden viser sig at holde på familiehemmeligheder. Julen er i fare! Og der er kun en, der kan redde den …

Jeg elsker alt, der har med julen at gøre…

Så da forfatteren til denne lille bog kontaktede mig, for at høre om jeg kunne tænke mig at læse og anmelde den, sagde jeg ja tak. Jeg forventede at Ham med skægget ville være en sød, lille julehistorie – og det kom til at stemme.

Ham med skægget er det lidt en omvendt verden, her er det nemlig mor Stella, der er overbevist om julemandens eksistens. Da den niårige Mille pludselig stopper med at tro på julemanden, er det derfor en større sag, der vender op og ned på alt – inklusiv julen.

Ham med skægget var den søde julebog, desværre bare uden den rigtige følelse

Jeg havde oprindeligt givet bogen 4/5 hjerter, men efter at have tygget på det, får den 3/5. Bogen er klart en julebog. Der er julehygge, julestemning og julemand. Men der mangler noget. Moren er meget naivt fremstillet og den historie med hendes behov for at tro på julemanden og hvorfor, giver en.. Anden vinkel end jeg havde forventet.

For mig er historien bare lidt for tynd og overfladisk. – sidder du nu alligevel med julestemningen i kroppen, kakao i koppen og en følelse af lige at kunne bruge 5 minutter på en historie, så læs den alligevel. Det kan godt være, jeg ikke var vild med Ham med skægget, men det er nu alligevel en hyggelig historie, som hører julen til. Den er letlæst og giver en julefeeling og lidt humor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.