Før du forsvinder af Clare Swatman - Bogfinkens bogblog

Før du forsvinder af Clare Swatman

Sponsoreret indlæg

Før du forsvinder af Clare Swatman - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra Bog & Idé

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Før du forsvinder // Forfatter(e):  Clare Swatman // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702235036 // Serie: – // Udg. dato: 23-03-2018 // Sideantal: 336 // Original titel: Before you go // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Zoe er kort for hovedet og irriteret, da hun siger farvel til sin mand den morgen, der kommer til at ændre alt.   For Ed bliver dræbt af en lastbil.   Oveni i savnet slås hun med alle de ting, hun aldrig fik sagt til ham, og det gør sorgen endnu mere ubærlig. Men hvad nu, hvis hun kunne få en chance til? En chance for at møde Ed igen og fortælle ham de ting, hun aldrig fik sagt – og måske endda skrive en ny slutning på deres historie?

Før du forsvinder rørte mig på en måde, jeg slet ikke forventede

For en gangs skyld starter vi med at kende slutningen. Zoe mister sin mand, Ed. Det er slutningen. Men hvad nu hvis Zoe fik en chance til? En chance til at ændre alt. Sige alt det, hun aldrig fik sagt. Gøre alt det, hun nu sidder og ønsker, hun havde gjort. Måske kunne det ændre noget i historien. Det er det, vi som læser kommer med igennem i Før du forsvinder. Vi får historien om Zoe og Ed fra første møde og til vi igen kommer til en slutning. En slutning der måske, måske ikke er ligesom den vi starter ud med.

Historien rørte mig af mange omgange. Den store sorg, Zoe følte i starten, kunne mærkes dybt i hjertet. Enhver kan nok sætte sig ind i at have været kort for hovedet og måske snerre af nogle, hvor man fortryder det bagefter. For mig selv fik jeg det at føle, da jeg mistede min mor. Der var mange ord, jeg ville have valgt anderledes, hvis jeg havde fået chancen. Så ønsket om at ville gøre tingene om, kan jeg fuldt ud sætte mig ind i. Derfor ramte Zoes historie mig lige i hjertet.

Som læser kommer vi med hele vejen igennem fra første møde mellem Zoe og Ed, gennem deres liv og til slutningen. Vi får lov at være en flue på væggen undervejs, heppe og ønske. Vi ved hvordan det udviklede sig første gang, og er med til at gennemgå det anden gang. Det er på samme tid både en morsom og en tankefuld rejse og oplevelse.

Før du forsvinder er en dyb og tankevækkende fortælling. Den fortæller om at miste sin store kærlighed og det at ønske sig en chance mere. Absolut læseværdig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.