Med åbne øjne af Andreas Fugl Thøgersen, Rasmus Tantholdt - Bogfinkens bogblog

Med åbne øjne af Andreas Fugl Thøgersen og Rasmus Tantholdt

Sponsoreret indlæg

Med åbne øjne af Andreas Fugl Thøgersen, Rasmus Tantholdt - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra Plusbog

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Med åbne øjne // Forfatter(e):  Rasmus Tantholdt og Andreas Fugl Thøgersen // Forlag:  Gyldendal // ISBN: 9788702212846 // Serie: – // Udg. dato: 30-05-2018 // Sideantal: 288 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

I ‘med åbne øjne’ af Rasmus Tantholdt og Andreas Fugl Thøgersen kommer du tæt på verden som udenrigskorrespondent. Bogen giver et indblik i, hvad journalistisk betyder for Rasmus Tantholdt.

Rasmus Tantholdt rejser ind i verdenshistorien, mens den bliver til. Som udenrigskorrespondent for TV 2 har han opsøgt krige, konflikter og katastrofer, for at fortælle om de kvinder, børn og mænd, der står midt i det hele. Med de seneste års globale spændinger som dyster baggrund har Rasmus Tantholdt oplevet lidt af hvert, men undervejs har han bestræbt sig på at nedbryde fordomme – både i sig selv og i andre.

Jeg har altid beundret Rasmus Tantholdt, og i Med åbne øjne kommer vi helt tæt på

Når Rasmus Tantholdt er tonet frem på skærmen, har det været fra alverdens egne og brændpunkter. Helt frem på kanten, midt i krige og store konflikter. Han har fortalt om alle de skæbner, det går ud over, dem der lider, og dem der kæmper. Der er ingen grænser, for hvad han i tidens løb har fortalt os seere om. Det virker, som om der ikke er grænser for hans mod. I Med åbne øjne bliver vi taget helt med. Der er udvalgt en række oplevelser, hvor vi er med helt fremme. Forfatterne fortæller levende om lange køreture, risikable oplevelser, mennesker, miljø og skæbner. Som læser fornemmer man alvoren og får et sug i maven, når risikoen er ved at blive for stor, eller når skæbnerne er for sørgelige. Der lægges ikke fingre imellem. Bogen er samtidig krydret med billeder fra nogle af hans mange rejser, hvilket gør oplevelsen større, og får læseren til at føle at man er med. Hans beskrivelser er meget malende, så man ser allerede hans rejser for sig, men billederne gør absolut kun noget godt.

Med åbne øjne er absolut anbefalelsesværdig og Rasmus Tantholdt fortsat beundringsværdig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.