Min notesbog fra Politikens Forlag - Bogfinkens bogblog

Min notesbog fra Politikens Forlag

Sponsoreret indlæg

Min notesbog fra Politikens Forlag - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Min notesbog // Forfatter(e):  – // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740040661 // Serie: – // Udg. dato: 07-11-2017 // Sideantal: – // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Min notesbog giver en mulighed for at få overblik og struktur på hverdagen på en sjov og kreativ måde. Bogen er en blanding af en kalender, dagbog, to-do-lister – som man normalt kradser ned på en lap papir – og scrapbog med mindeværdige begivenheder.

Jeg er lidt misbruger af at indkøbe notesbøger, og Min notesbog er en fin én af slagsen

Jeg fik den her notesbog tilsendt fra forlaget for længe siden, men til min store skam har jeg kun brugt den en ganske lille smule. Det må jeg krybe til korset og indrømme. Den er ekstremt fin og fyldt med gode, brugbare afsnit. Det er bare ikke mig – jeg får det ikke udfyldt.

Min notesbog fra Politikens Forlag - Bogfinkens bogblog

Der er nærmest alt, hvad hjertet kan begære heri. Mulighed for at bygge din notesbog fuldstændig. Kalender, dagbog, to-do, scrapbog, skridttæller, antal glas vand og meget mere… Jeg må indrømme, jeg bare ikke er særlig god til at sætte mig ned og bruge tiden på at fylde i kalenderen. Men for den inkarnerede kalender/bulletjournal bruger, der er den nok et scoop.

Min notesbog fra Politikens Forlag - Bogfinkens bogblog

Jeg synes virkelig, Min notesbog rummer mange gode ting. Alle de forskellige ting man egentlig kan med den. For dem, der kan finde ud af at tage sig tiden til det, er den super anbefalelsesværdig.

1 tanke om “Min notesbog fra Politikens Forlag”

  1. Pingback: Bogfinken - My Favorite Planner - kalender, notesbog mv. ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.