32 centimeter af Morten Sabroe - Bogfinkens bogblog

32 cm af Morten Sabroe

Sponsoreret indlæg

32 centimeter af Morten Sabroe - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 1 ud af 5

Titel: 32 cm // Forfatter(e):  Morten Sabroe // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740037975 // Serie: – // Udg. dato: 08-02-2018 // Sideantal: 336 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Alfred Andersen, Danmarks højt elskede og mest berømte TV-entertainer er ved at forberede sit store 50 års fødselsdagsshow, Kald mig Al, der skal sendes live fra Operaen i København.

Der er lagt op til et show, der vil gå over i tv-historien som det største nogensinde, men tre uger inden showet løber af stabelen, sker katastrofen: Ikke mindre end fire kvinder anklager ham for sexovergreb. Anklagerne er så hårde, at TV-kanalens chef ikke ser anden udvej end at fyre ham. I løbet af få timer styrter Alfred fra himmel til helvede.

Fra #MeToo til 32 cm

Alfred Andersen, en ekstremt selvfed mand med styr på livet og karrieren er på vej til at holde sit største show nogensinde. Men som grebet ud af nutidens #MeToo står en bunke kvinder pludselig frem og påstår, han har begået sexovergreb. Hvordan kommer man videre herfra, når man pludselig går fra alt til intet og mister alt, man havde. Det skal Alfred Andersen finde ud af.

Det sker virkelig sjældent, at jeg giver en bog 1/5. Men det sker virkelig sjældent også, at jeg ikke kan komme på anden beskrivelse end tidsspilde. Undskyld forfatter, undskyld forlag. Jeg håber virkelig, andre kan lide bogen – for mig vandt den aldrig. Jeg kan ikke helt placere den. Måske som en anelse satirisk forsøg på at komme med på #MeToo bølgen? Hovedpersonen er voldsomt irriterende og nærmest karikeret i sin beskrivelse, hvilket kun gør historien mere utroværdig og som om, man forsøger at slå plat på noget alvorligt.

Nej – det var ikke noget for mig, beklager.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.