LEV MERE KÆMP MINDRE af Maria Juhl - Bogfinkens bogblog

Lev mere kæmp mindre af Maria Juhl

Sponsoreret indlæg

LEV MERE KÆMP MINDRE af Maria Juhl - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: Lev mere kæmp mindre // Forfatter(e):  Maria Juhl // Forlag:  Forlaget Aronsen // ISBN: 9788793338487 // Serie: – // Udg. dato: 06-10-2017 // Sideantal: 210 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter den hurtige løsning på en sundere tilværelse i stedet for den vedvarende.
På en logisk og letfordøjelig måde bringer bogen os tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt. Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!

Maria Juhl præsenterer os i Lev mere kæmp mindre for Ayurveda

Jeg vidste absolut intet om Ayurveda, da jeg åbnede denne bog. Maria Juhl tager os på en letlæselig måde gennem den flere tusinde år gamle sundhedsvidenskab og lærer os noget nyt. Vi lærer, at hvert menneske indeholder æter, luft, ild, vand og jord og gennem denne sammensætning påvirker krop og sind. Det betyder også at det er forskelligt, hvordan ens optimale livsstil er, hvilket Maria Juhl også tager os gennem. I bogen er der også en test, så læseren kan finde sin dominerende dosha.

For mig blev det nok lidt højtflyvende. Maria Juhl har nok ikke vundet mig på sin Ayurveda, men det var et solidt forsøg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.