Forretningsmand og far (serie) af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Forretningsmand og far (serie) af Maya Banks

Sponsoreret indlæg

Forretningsmand og far (serie) af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplarer fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Fanget, Fundet, Fristet, Fortrudt // Forfatter(e):  Maya Banks // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771914238, 9788771914245, 9788771914252, 9788771914269 // Serie: Forretningsmand og far #1-4// Udg. dato: 01-06-2018 // Sideantal: 200 // Original titel: Pregnancy & Passion #2 // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Rafael spørger: Undskyld, men har vi mødt hinanden før? Bryony svarer med en syngende lussing. For Rafael er far til hendes ufødte barn. Bryony faldt for den velhavende hotelejer Rafael de Luca, da han gjorde kur til hende for at få fingre i hendes strandejendom. Så forsvandt han. Nu er hun rejst til New York for at få nogle svar, og hun vil ikke acceptere at blive afvist. Men Rafael har hukommelsestab efter en ulykke og er forvirret. Hvordan kunne han glemme en glødende skønhed som Bryony.

(For første bog i serien)

Forretningsmand og far -serien er på 4 bøger, som hver følger en forretningsmand og hans eskapader

I den første bog er det Rafael, der ved et tilfælde støder ind i Bryony igen. Han har hukommelsestab og husker hverken Bryony, hendes ufødte barn eller hvad det er, han har gjort hende, som har gjort hende så gal. I anden bog møder vi Ryan, som smed sin bedrageriske kæreste ud, gav hende en check, men nu undrer sig over, hvorfor hun aldrig indløste den. Og sådan fortsætter serien med en ny karismatisk forretningsmand og hans kærlighed. Fælles er rigdom, magt, sex og et fædre-aspekt.

Forretningsmand og far (serie) af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Maya Banks skriver dampende kærlighedsromaner med sex, intriger og kærlighed. Det er en garanti, når man åbner en Maya Banks bog. Så bliver man som læser forført og får hjertebanken. Det er ikke den dybe historie, disse små korte historier giver, men det er rigeligt – man er underholdt og får, hvad man forventer. Det gør jeg i hvert fald. Jeg elsker at dykke ned i Maya Banks’ univers med masser af følelser og historier, der får min virkelighed og dagligdag til at forsvinde for en stund.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.