Jeg har forsømt bloggen - Bogfinkens bogblog

Jeg har forsømt bloggen..

Tilbage i september havde jeg et indlæg på bloggen, hvor jeg forklarede den daværende blog-stilhed.. Dengang havde jeg lige fået arbejde, var jublende lykkelig over det, og alt var godt. Nu har bloggen imidlertid (igen) lidt af forsømmelse og stilhed. Ikke af arbejdsmæssige grunde desværre. Faktisk tværtimod.
Lykken med arbejde var god, men kort. Jeg blev ledig igen midt i februar efter en rodet omgang med opsigelse, fritstilling, genansættelse og nå ja – lige en manglende løn. Som stadig mangler.. Jeg har forsømt bloggen de seneste måneder, fordi jeg simpelthen ikke har haft overskud til den. Jeg står (stadig) midt i en fagforeningssag der om en uges tid skal i retten omkring manglende løn, og det har godt nok tæret det med at mangle en løn og det økonomiske kaos, der følger med sådan noget. Men nu er jeg på vej tilbage.

Jeg har forsømt bloggen - Bogfinkens bogblog

Jeg får ikke læst helt så meget, som jeg gerne ville for tiden. Det skyldes nok til dels også, at jeg er fanget i en bog, der ikke er helt så let at komme igennem, som jeg havde forventet. Så går jeg altid lidt i stå. Men jeg har lige fået den skønne “Lejlighed til deling” af Beth O’Leary ind af døren (tak HarperCollinsNordic) og den lyder simpelthen så sød, at jeg overvejer at begrave mig i den. Jeg kunne godt bruge en sød, romantisk fortælling.

Tiden pt. går primært med jobsøgning, møder med jobcenteret, sukken efter at komme ud og lave noget.. Heldigvis er der Hjallerup Marked om en uges tid, hvor jeg altid er med på en kræmmer/dyrestand, så sker der lidt andet som afbræk fra jobsøgningen.

Det var en forklaring på, hvorfor jeg har forsømt bloggen… Læser du stadig med monstro?

3 tanker om “Jeg har forsømt bloggen..”

  1. Pingback: Farvel juli - halløj august! Snak om livet og læsning ~ Bogfinkens bogblog

    1. Beklager mit sene svar – tak fordi du stadig læser med 🙂 og ja, det har været noget møg – men nu lysner det heldigvis, så det er fantastisk 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.