Hold om mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Hold om mig af Jennifer L. Armentrout

| Sponsoreret indlæg |

Hold om mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Calla på 21 år er aldrig blevet kysset, hun har aldrig set havet, og hun har aldrig været i en forlystelsespark. Men som barn så hun ting, et barn aldrig skal se. Hun har stadig psykiske og fysiske ar efter et liv med sin ustabile mor, Mona, – og hemmeligheder, hun holder fra alle, også sine nære venner på college.
Da hun opdager, at Mona har stjålet hendes collegepenge og oparbejdet en kæmpe gæld i hendes navn, er Calla nødt til at tage tilbage til den lille by, hun troede hun havde forladt for altid, for endnu engang at tage sig af sin mors problemer. Men da hun ankommer til morens bar, er hun forsvundet, og ingen ved, hvor hun er.
I stedet finder hun den sexede og intense Jackson James, som giver hende et job og hjælper med at lede efter Mona. Han gør det klart, at han er stærkt tiltrukket af hende, men at han måske også ønsker lidt mere … Men før Calla kan åbne op og lade ham komme ind på livet af sig, må hun komme overens med sin smertefulde fortid.

Titel: Hold om mig // Forfatter(e):  Jennifer L. Armentrout // Forlag:  Lovebooks // ISBN: 9788711693186 // Serie: Wait for you #3 // Udg. dato: 12-10-2018 // Sideantal: 560 // Original titel: Stay with me // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hold om mig er tredje bog i serien “Wait for you”. De to forrige er Vent på mig og Bliv hos mig.

Hold om mig møder vi Calla, hvis fortid er fyldt med hemmeligheder

Calla, 21 år gammel, aldrig blevet kysset, aldrig oplevet noget – og så er hendes fortid fyldt med skrammer, hemmeligheder og fortielser. Fortiden er lagt bag hende og hun er kommet videre. Men pludselig en dag på college mangler der penge på kontoen. Penge, der skulle bruges til at betale for college. Ud over det, er der nu også optaget en ubærlig stor gæld i Callas navn. Altsammen noget der tvinger hende til at se fortidens dæmoner i øjnene og vende hjem for at finde hendes mor. Men da Calla vender hjem, er moren sunket i jorden. Ingen ved hvor hun er. Flere leder efter hende. Store problemer. Heldigvis møder Calla Jackson. Jackson er den sexede, intense bartender. Han vender op og ned på hendes verden inden længe, men fortidens dæmoner, problemer med moren og meget andet truer.

Hold om mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Venner, familie, at hjælpe hinanden. Stole på hinanden og se fortidens dæmoner i øjnene. At virkelig komme videre. Det er bare nogle af temaerne i Hold om mig. Det og skildringerne af især Calla gør bogen 100 % værd at læse. Jennifer L. Armentrout skriver med følelse og læseren kan ikke undgå at smile, grine og fælde en tåre undervejs. Bogen er stærkt skrevet og endnu stærkere fortalt med Calla som frontfigur.

Absolut anbefalelsesværdig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.