Og så var hun væk af Lisa Jewell - Bogfinkens bogblog

Og så var hun væk af Lisa Jewell

| Sponsoreret indlæg |

Og så var hun væk af Lisa Jewell - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Der er gået ti år, siden 15-årige Ellie forsvandt sporløst. Ellie var sin mor Laurels øjesten, hendes dygtige, strålende og smukke yndlingsbarn, og da hun forsvandt, gik Laurels liv fuldstændig i stå. Siden er hun gået gennem tilværelsen som en zombie … indtil hun møder en karismatisk og charmerende fremmed mand og lader sig forføre af ham. Men da hun møder hans ni-årige datter, får hun et chok – for pigen ligner Ellie på en prik …
Hvem er han egentlig – og hvad skete der med Ellie den skæbnesvangre dag for ti år siden? Fortiden og de ubesvarede spørgsmål vælter op igen, og snart går det op for Laurel, at intet er, som det ser ud til at være …

Titel: Og så var hun væk // Forfatter(e):  Lisa Jewell // Forlag:  Gads Forlag // ISBN: 9788712057901 // Serie: – // Udg. dato: 12-03-2019 // Sideantal: 340 // Original titel: Then she was gone // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Og så var hun væk er fortællingen om, hvad der virkelig skete for 10 år siden da Ellie forsvandt

En tilfældig dag for ti år siden forsvandt den unge pige, Ellie. Hun var 15 år gammel og uden bekymringer. Hun var sin mor, Laurels, øjesten og Laurels liv er gået ned af bakke siden den dag. Men pludelig møder hun en charmerende mand, som hun falder pladask for. Noget meget foruroligende sker dog, da hun møder hans datter. Den meget opdragne, sært modne og intelligente pige ligner nemlig Ellie på en prik. Hvordan kan det lade sig gøre og hvad er årsagen? Eller måske snarere – hvad skete der virkelig den gang for ti år siden?…

Og så var hun væk af Lisa Jewell - Bogfinkens bogblog

Jeg har ikke tidligere læst noget af Lisa Jewell, så jeg gik ind til bogen her med åbent sind. Kun pirret af fortællingen om bogen. Jeg var fanget fra første side.

Vi følger historien fra flere vinkler og tider, hvilket lader historien udfolde sig foran os. Som enhver god thriller, lurer der hele tiden nogle ubærlige hemmeligheder under overfladen. Indrømmet, jeg regnede ret hurtigt plottet og svaret ud, så det var ikke en overraskelse til slut, men alligevel var historien spændende og fængende. Jeg nød hver side og blev holdt spændt selvom jeg havde fanget, hvad det store plot var.

Anbefalelsesværdig til alle, der nyder en god psykologisk thriller og lidt spænding.

Og så var hun væk af Lisa Jewell - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.