Hele vejen til dig af Henrik Karlsson, Tiina Nevala - Bogfinkens bogblog

Hele vejen til dig af Henrik Karlsson, Tiina Nevala

| Sponsoreret indlæg |

Hele vejen til dig af Henrik Karlsson, Tiina Nevala - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Forlagsredaktøren Liv og den fraskilte litteraturlektor Jens møder hinanden fire gange på et år. Første gang falder de i snak under nattehimlen på en strand i Grækenland. Anden gang sidder de over for hinanden i en debat på direkte tv. Tredje gang viser det sig, at de har alt for meget til fælles til ikke at mødes igen, også selvom Liv egentlig har en kæreste. Fjerde gang må både Liv og Jens se i øjnene, at de må træffe et valg: Vil de blive, hvor de er, eller tør de følge forelskelsen?

Titel: Hele vejen til dig // Forfatter(e):  Tiina Nevala og Henrik Karlsson // Forlag:  PeoplesPress // ISBN: 9788772006925 // Serie: – // Udg. dato: 16-05-2019 // Original titel: För såna som oss

Bogfinken bogblog

Hele vejen til dig møder vi Liv og Jens af nogle omgange

Første gang de mødes, er det et rent tilfælde, mens de begge er i Grækenland. Liv er på ferie sammen med sin kæreste Martina. Jens er sammen med familien. Han er for nylig blevet alene efter et forlist forhold, hvor ekskæresten var utro. Han var parat til at tilgive, men hun ønskede ikke at være i forholdet længere. Han trives ikke rigtig alene og savner ekskæresten en del. Ingen af dem er således på udkig efter noget nyt, men alligevel er der noget, der klikker. Igennem den kommende tid mødes de flere gange, mens livet kører derudaf både professionelt og privat. Der er noget, der spirer, men skal de følge det eller blive i trygge, kendte rammer?

Hele vejen til dig af Henrik Karlsson, Tiina Nevala - Bogfinkens bogblog

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker kærlighedshistorier. Det er nok den genre, jeg holder allermest af. Da jeg læste bagsideteksten på denne, som jeg fik tilsendt som en overraskelse, var jeg allerede hooked på at læse den. Personerne er godt skildret og beskrevet meget sympatisk. Jeg kom hurtigt til at holde af de to, Jens og Liv. Det er personer, der er nede på jorden og som de fleste let kan relatere til.

Historien er godt skruet sammen og meget original i sin fortælling. Den skrider roligt frem uden at være kedelig eller fare for hurtigt. Den lader læseren følge de spirende følelser og op/nedture i de respektive forhold og liv. Det er en troværdig fortælling, som både trækker smil og tårer undervejs.

“Når det gælder kærlighed, må hovedpersonen altid følge sit hjerte,’ sagde Katja. ‘Alt andet er sekundært’. Det er tydeligvis noget, læserne forventer.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.