Dream Maker 1 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

Dream Maker 1 af Audrey Carlan

| Sponsoreret indlæg |

Dream Maker 1 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Skørtejægeren Parker Ellis på 29 har et særligt talent: han forstår kvinder. Han ser deres inderste drømme og hjælper dem med at føre drømmene ud i livet. Han driver et konsulentfirma, som hjælper kvinder med alt inden for karriere, kærlighed og livsstil, sammen med to venner. Et job, der tager ham rundt i verden, hvor han møder en række kvindelige klienter. Parker lader sig ofte friste af de smukke kvinder, selvom han godt ved, at han ikke burde blande arbejde og fornøjelse.

Titel: Dream Maker – Paris, New York, København, Milano // Forfatter(e):  Audrey Carlan // Forlag:  People’sPress // ISBN: 9788770363112 // Serie: Dream Maker #1 // Udg. dato: 21-06-2019 // Sideantal: 400 // Original titel: International Guy // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Audrey Carlan er tilbage med endnu en omgang følelser, sex og drama. Se også gerne mine tidligere anmeldelser af hendes Calendar Girl.

Dream Maker, Love Maker og Money Maker = International Guy

International Guy er en virksomhed bestående af Parker Ellis og hans to bedste kammerater. De har hver deres styrker og ting, de kan hjælpe med. For det er hvad, virksomheden går ud på. Den hjælper kvinder med det, de nu har brug for. Nogle mangler selvtillid, andre skal have hjælp til at finde kærligheden mens nogle helt andre har forretningsmæssige udfordringer.

I denne bog kommer vi igennem Paris, New York, København og Milano. Hver afdeling er en historie for sig og en klient. Personerne fra de forskellige byer går igen i de forskellige historier – f.eks. møder vi Sophie fra Paris flere gange i de efterfølgende byer.

Dream Maker 1 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

Audrey Carlan skriver godt. Det lærte jeg allerede i Calendar Girl serien. Hun skriver med humor og følelser. Jeg kan godt lide at vi denne gang har mandlige frontpersoner, hvor den forrige serie var en kvinde. Det betyder også, at alting er lidt mere råt og direkte, så det skal man lige vænne sig til. Men det virker, og Audrey Carlan forstår at skrive det realistisk og troværdigt.

Jeg var ikke lige begejstret for alle historierne, men i det store hele var jeg rigtig godt underholdt og smilede en del undervejs. Hun skriver godt og fængende, så jeg glæder mig rigtig meget til at læse de kommende bøger i serien.

1 tanke om “Dream Maker 1 af Audrey Carlan”

  1. Pingback: Kommende udgivelser - september og oktober 2019 ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.