Historien om os af Renée Carlino - Bogfinkens bogblog

Historien om os af Renée Carlino

| Sponsoreret indlæg |

Historien om os af Renée Carlino - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Da den unge forfatter Emilie læser første side i tidens mest populære roman, kan hun næsten ikke tro sine egne øjne. Den hidtil ukendt forfatter, J. Colby, har skrevet romanen, som omhandler Em og hendes hårde opvækst i Ohios landdistrikt. Her forelsker hun og nabodrengen Jax sig i hinanden, mens de forestiller sig en bedre fremtid væk fra det voldelige og hensynsløse lokalsamfund.

Emiline kan ikke fatte det. Historien omhandler hendes liv,! Forfatteren må være hendes store kærlighed, Jason Colbertson, som uden at sige farvel forsvandt ud af den blå luft for mange år siden. Bogen sætter gang i alle Emilines traumatiske oplevelser fra fortiden, og vækker også hendes romantiske forbindelse til Jason. Men hvorfor forsvandt han? Og hvorfor udgiver han deres private historie?

Titel: Historien om os // Forfatter(e):  Renée Carlino // Forlag:  People’sPress // ISBN: 9788772007144 // Serie: – // Udg. dato: 07-06-2019 // Sideantal: 300 // Original titel: Swear on this life // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvordan ville det føles, at læse en bog, som omhandlede dig selv?

Det ville for de fleste nok føles helt surrealistisk. Især hvis man ikke vidste det på forhånd. Det gør det også for Emiline. Hun er en ung forfatterspire, der bor sammen med sin veninde. Hun har også en kæreste, men det bølger lidt op og ned imellem dem, især fordi han ikke rigtigt forstår hende og hendes noveller, hun skriver. Hun er igang med endnu én på nuværende tidspunkt, men det går ikke helt fantastisk med skriveriet. Hun bliver introduceret til en roman af en ukendt forfatter – J. Colby. Romanen skulle være en bestseller omhandlende en pige og en dreng i Ohio.

Allerede fra første side finder Emiline ud af, at hun er hovedpersonen Em. Historien er hendes historie. Fortalt fra hendes synspunkt. Af Javon Colbertson – nabodrengen, hun forelskede sig i og som forsvandt ud af hendes liv fra den ene dag til den anden.

Med bogens historie følger en gennemgang af Emilines liv igennem alle de traumatiske oplevelser fra start til slut. Hun er nødt til at finde ud af hvorfor, han forsvandt og hvorfor, han nu har skrevet denne historie.

Historien om os af Renée Carlino - Bogfinkens bogblog

Historien om os er atypisk og interessant fortalt

Jeg kunne godt lide selve præmissen i Historien om os. Indrømmet – jeg kedede mig lidt, når vi læste bogen i bogen. Altså J. Colby’s fortælling. Måden det er skrevet på, blev bare lidt langtrukken for mig. Men resten af bogen, selve handlingen i Emilines liv og fortælling, holdt mig godt underholdt.

Det er en sjov måde at skrive en bog på. Selv om jeg giver bogen 5/5 stjerner, kunne det godt have været gjort lidt bedre. Fortællingen i fortællingen var ikke sublim, men bogen får sine stjerner for præmissen og den overordnede fortælling. Den kunne jeg nemlig rigtig godt lide og var underholdt fra start til slut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.