Farvel juli - velkommen til august! Bogfinkens bogblog

Farvel juli – halløj august!

Så vendte vi endnu et kalenderblad. Farvel juli og velkommen til august. Året er for længst over halvvejs, og det kommer altid lidt bag på mig. Jeg elsker altid julens højtid og sukker dybt, når det er ovre. Pludselig uden man når at kigge sig for, er det sommer. Og så er det alligevel snart på vej videre til den køligere sæson. Det er vildt, så hurtigt det virker til at gå hele tiden.

Farvel juli - velkommen til august! Bogfinkens bogblog

Jeg synes indtil videre, 2019 har været et omtumlende år. Som jeg nævnte tilbage i maj, hvor jeg snakkede om at have forsømt bloggen, blev jeg fanget i manglende løn, økonomisk kaos og en masse frustration. Frustration over at have mistet et arbejde, jeg var glad for og for endnu engang at stille mig i ledighedens kø. Og der står jeg stadig.

Jeg har ikke fået læst så meget i år, som jeg havde forventet eller planlagt. Jeg har jo masser af tid, men overskuddet har manglet. På nuværende tidspunkt har jeg ifølge Goodreads kun læst 22 bøger i år, men dem jeg har læst, har været godt. Jeg kan eksempelvis nævne Lad os håbe på det bedste af Carolina Setterwall, All your perfects af Colleen Hoover og Du må aldrig glemme mig af altid skønne Mhairi McFarlane.

Farvel juli - velkommen til august! Bogfinkens bogblog

Måneden der gik

I måneden der er gået, har vi nydt vejret allesammen. Hvor har det været dejligt, at solen har bagt ned fra himlen. Kattene herhjemme – 6 stk. i skrivende stund – har fået udendørs kattegård. Så nu kan de selv hoppe ud og ind som de vil i løbet af dagen. Det nyder de, især når vejret er godt.

Jeg har til gengæld kun læst én eneste bog færdig i juli. Nemlig Dream Maker 1 af Audrey Carlan. Det var til gengæld også en bog, der var nem at blive fanget af. Jeg er inde i en periode, hvor jeg er meget kræsen med mit læsestof. Jeg vil gerne have følelser og drama for tiden. Det er nok sommerens varme, der gør at jeg foretrækker den genre samtidig med lidt mere letlæseligt end ellers. Krimier og andre tungere romaner gemmer jeg til de køligere aftener, hvor det er lettere at holde fokus og interesse.

Til gengæld har jeg set en rigtig god krimiserie på DR1 – Shetland II. Fulgte du med i den? Ellers kan jeg varmt anbefale det, hvis den kommer tilgængelig noget sted igen. Havde det været en bog, havde jeg klart læst den!

Har du læst noget godt i juli? Har din juli i det hele taget været god? Det håber jeg 🙂

Jeg har ingen særlige planer for, hvad august byder på. Som ledig jobsøgende synes jeg, det hele kommer stille og roligt hen af vejen. Men jeg håber på lidt bedre fokus til at læse og som altid gode læseoplevelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.