Hun var velkommen af Adele Parks - Bogfinkens bogblog

Hun var velkommen af Adele Parks

| Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget |

Hun var velkommen af Adele Parks - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Da de gik på college, var Mel og Abi hinandens bedste venner, og de delte glæder og sorger, lige indtil Mel blev gravid og blev tvunget til at springe fra studiet.

Sytten år senere kunne de to kvinders liv ikke være mere forskellige. Mel er lykkeligt gift og bor sammen med sin mand og tre yndige børn i England. Abi rejste til LA, hvor hendes liv har været en lang fest i overhalingsbanen som tv-vært og ven med de kendte. Festen sluttede dog brat, da hun opdagede kæresten i seng med en anden, og det eneste, som Abi har brug for lige nu, er en god ven, som vil dele vin og sorger med hende. Findes der et bedre sted end hos Mel og hendes forstående mand?
Da Mel bliver kontaktet af sin gamle veninde, tøver hun ikke et sekund med at tilbyde kost og logi og varmen fra et hyggeligt hjem. Der går dog ikke længe, før Mel begynder at sætte spørgsmålstegn ved Abis historie. Hvad er det, hun skjuler? Og hvad var den egentlige årsag til, at hun vendte hjem?

 

Titel: Hun var velkommen // Forfatter(e):  Adele Parks // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771916232 // Serie: – // Udg. dato: 23-08-2019 // Sideantal: 480 // Original titel: I invited her in // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hun var velkommen er kaldet en thriller, men er nok mere drama kombineret med spænding

Vi møder to vidt forskellige hovedpersoner, der skiftevis lader historien udfolde sig. Mel er den gifte kvinde, der bor med sin mand og tre børn i en lille forstad. Hun har det jævne liv med de sædvanlige familieting, dagligdagsudfordringer og en, hvad nogle ville kalde, småborgerlig tilværelse.

Abi har derimod levet det spændende liv. Hun er kendt fra tv, er vant til store fester og at være sammen med kendte mennesker. Da hun opdager, at kæresten er utro, stopper det hele dog brat. Han er nemlig ikke alene hendes kæreste, men også chef. Abi rækker hånden ud til Mel i håbet om, hun vil hjælpe hende med at komme tilbage på fødderne igen.

Hun var velkommen er kaldet en thriller, men det er jeg ikke helt enig i. Der er spænding uden tvivl, men nogen thriller er det altså ikke for mig. Der er dog masser af psykologisk spil og magt involveret, hvilket fangede mig fra første side. Faktisk havde jeg svært ved at lægge bogen fra mig igen. Jeg læste størstedelen på en biltur hjem fra Tyskland – dvs. på en 2-3 timer, så fanget var jeg.

Vi får historien præsenteret som én ting, men det viser sig, at tingene er helt anderledes, da det kommer til stykket. Alt er ikke som man umiddelbart skulle tro mellem Abi og Mel. Faktisk slet ikke. Det er svært at sige særlig meget om handlingen uden at spoile. Så kort fortalt – læs den!

 

1 tanke om “Hun var velkommen af Adele Parks”

  1. Pingback: Et kig tilbage - august måned hos Bogfinken ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.