Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

Kommende udgivelser #8 – september og oktober 2019

Kommende udgivelser er min inspiration til andre om hvilke bøger der er på vej på markedet, som jeg selv af den ene eller anden grund glæder mig til. Det er bøger, der er på min TBR liste og kommende udgivelser, jeg tænker, kunne være noget for andre også. Det er kun et lille udpluk af de kommende udgivelser jeg holder øje med eller tilføjer til min læseliste. Jeg vil i hver af den slags indlæg her, plukke et par stykker ud og fortælle om.

Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

Fine fornemmelser” af Julian Fellowes

Julian Fellowes er manden bag Downtown Abbey (som jeg ikke har set, men hørt meget godt om) og Belgravia, som var skøn at læse. Jeg kan godt lide hans sprog og måde at bygge historien op på, så den er troværdig i forhold til tidsalderen. I Fine fornemmelser er vi i 90’ernes overklasse i England. Bogen er omtalt som “et moderne Jane Austen historie” med overklasse, middelklasse, magt, intriger og kærlighed.
Bogen står heldigvis allerede på reolen og venter på at blive læst.

ISBN: 9788740050066
Udgives: 3. september 2019 af Politikens Forlag

En uretfærdig tid” af Gertrud Tinning

En roman om kvinder og mænds liv i byen og på landet i 1880’erne – allerede der lyder den interessant. Jeg kender ikke forfatteren, men jeg elsker de historiske romaner, hvor forfatteren formår at være troværdig overfor tiden. Det håber jeg også, jeg får her. Oftest med de historiske romaner lander vi i England, men denne udspringer i vores eget Danmark. Den har Rubens væverier på Frederiksberg som omdrejningspunkt, og alene det får den til at virke lidt ekstra interessant. Jeg glæder mig til at læse, hvad der bliver beskrevet som en handlingsmættet historie om vilkårene for kvinder og for mænd.

ISBN: 9788740050806
Udgives: 30. september 2019 af Politikens Forlag

Valhalla. Den samlede saga” jubilæumskassette

Jeg har elsket fortællingerne om Valhalla, så længe jeg kan huske. Jeg mindes, min far læse op af tegneserierne, da min søster og jeg var små. Det var rendyrket hygge. En jubilæumsudgave af den samlede saga, ville være fantastisk at stille på min hylde. Den må dog på en lang ønskeseddel, da det er noget af en investering. Men drømme kan man vel altid? Den er i hvert fald smuk, og et oplagt gaveemne til Valhalla-elskeren!

ISBN: 9788711918579
Udgives: 4. oktober 2019 af Forlaget Carlsen

Vintersøstre” af Sarah Morgan

Jeg faldt egentlig for Vintersøstre på grund af omslaget. Den emmede af julehygge ved det blotte øje. Jeg kender ikke forfatteren, men historien lød umiddelbart hyggelig. Suzanne McBride vil bare gerne holde den mest fantastiske jul sammen med sine døtre, men i og med de tilbringer tiden sammen langt fra alting, bobler gamle frustrationer og spændinger op til overfladen. Bogen er beskrevet som en opløftende og hjertevarm historie. Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre måde at tilbringe en kold efterårs- eller vinteraften end med denne historie.

ISBN: 9788771916706
Udgives: 10. oktober 2019 af HarperCollins Nordic

Dream Maker 2” af Audrey Carlan

Jeg kan godt lide Audrey Carlan – og altsammen startede med hendes Calendar girl serie. Denne gang er fortællerstemmen en markant anden – vi er nemlig landet i den modsatte grøft hos en mandlig fortæller. Det ændrer stil og måde markant, men giver endnu en interessant og morsom fortælling. Jeg har jo allerede slugt den første Dream Maker 1 og glæder mig til fortsættelsen. Her når vi forbi San Francisco, Montreal, London og Berlin – og det kan kun blive godt.

ISBN: 9788770363082
Udgives: 11. oktober 2019 af People’sPress

Så gå dog fra ham” af Luna Munk

Jeg er en af dem, der følger lidt med i De Unge Mødre. Derfor kender jeg også godt til Luna Munk, hendes familie og en smule af hendes tidligere udfordringer. Jeg kan desuden godt lide personlige udgivelser, så jeg ser frem til at læse hendes historie. Jeg har tidligere læst bl.a. Princess Natascha Ellens udgivelse Mælkebøttepigen, hvilket også var en interessant historie. Luna Munk udgiver en personlig beretning om tiden i hendes tidligere forhold, som var præget af psykisk og fysisk vold. Nogle mener, det bliver en bog, der udstiller hendes tidligere samlever. Andre mener, det er en ærlig beretning. Jeg ser frem til at danne min egen mening omkring den, og læse en interessant historie.

ISBN: 9788772185347
Udgives: 14. oktober 2019 af Forlaget Mellemgaard

 

Skal du læse nogle af dem? Har du selv nogle udgivelser, du glæder dig til?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.