Keto af Jane Faerber - Bogfinkens bogblog

Keto af Jane Faerber

| Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget |

Keto af Jane Faerber - Bogfinkens bogblog

★★★★★

KETO er den hurtigst voksende kosttrend og livsstil både herhjemme og i udlandet. Ikke bare sportsfolk og kendisser sværger til den populære kur – også stadig flere almindelige mennesker har glæde af KETO, når de vil tabe sig.

Bogen fortæller alt, hvad der er værd at vide om, hvordan man bruger KETO til at optimere sin fedtforbrænding og derigennem få styr på sine hormoner, sit blodsukker og sin appetit. Den hjælper også én udenom de hyppigste faldgruber i KETO. Endelig og ikke mindst gør de 80 enkle, velsmagende opskrifter det nemt at lykkes med kuren i det daglige.

Titel: Keto // Forfatter(e):  Jane Faerber // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740053722 // Serie: – // Udg. dato: 27-12-2018 // Sideantal: 240 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg har levet efter LCHF principperne i snart et år, og Keto har været en god hjælp

Keto bygger ovenpå de LCHF principper, Jane Faerber (Madbanditten) allerede har hjulpet os godt med via sin hjemmeside og tidligere bøger. Hun formår at formøble tung information til letforståeligt stof og lækre opskrifter. I slut 2018 blev jeg selv interesseret i LCHF og investerede i flere af hendes bøger. Det er noget af en omvæltning at skifte fra de almindelige kostråd og sædvanlige slankekure-opskrifter med minimalt fedt og høj mængde grøntsager til LCHF. Her handler det (næsten) udelukkende om at holde kulhydraterne på et minimum og til gengæld få protein og fedt nok til at mætte.

Keto af Jane Faerber - Bogfinkens bogblog

Keto bogen formidler informationen om selve det niveau af LCHF-kosten helt fortrinligt. Den er smækfyldt med brugbar information, opskrifter, kostplaner og alt muligt andet. Alt der skal holde læseren godt i hånden undervejs. Og så kan jeg enormt godt lide, det er almindelige ingredienser, man kan købe overalt. Det er ikke mærkelig mad, som folk ikke kan lide. Det er god mad, og man lever bestemt godt på den her kost.

Keto af Jane Faerber - Bogfinkens bogblog

Opskrifterne er lette at følge og billederne er hamrende lækre. Ok indrømmet – min mad ser aldrig helt så godt ud som Janes billeder… Men smagen! Keto er virkelig en lækker kogebog og ikke bare det. Det er et opslagsværk, som enhver LCHF’er har god gavn af at have i sit køkken. Som det kan ses, er min udgave allerede slidt, beskidt og markeret med flere post-its på gode opskrifter, der skal gentages. Sådan går det med en god kogebog!

1 tanke om “Keto af Jane Faerber”

  1. Pingback: Ketoflex af Thorbjörg Hafsteinsdottir ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.