Et kig tilbage – august

Så vendte vi endnu et kalenderblad. Farvel august og velkommen til september. Et kig tilbage – august som bød på endnu flere varme sommerdage, masser af skybrud og endelig afklaring på min lønsag fra januar.

Et kig tilbage - august - Bogfinkens bogblog

August startede ud med

En virksomhedspraktik for mig. Hos Hadsund Cykler fik jeg lov at lege med marketing og tekstforfatning. Det var et dejligt afbræk i ledigheden, men efter to uger var det tilbage til jobsøgning og dagligdags trummerum igen. Jobmarkedet er ikke mere opløftende lige for tiden end det har været længe. Knapt så mange jobopslag pt., men stadig mange afslag. Til gengæld har jeg endelig fået lukket min lønsag fra januar. Lønmodtagernes Garantifond afgjorde sagen og imødekom mit krav 100 %, så endelig fik jeg min løn og feriepenge og kunne lukke sagen.

Et kig tilbage - august - Bogfinkens bogblog

På den litterære front

Jeg har fået læst tre bøger i august. The catnapped loverTilstå og Hun var velkommen. Det har været en blanding af kærlighed, drama og hemmeligheder. Den bedste var uden tvivl Colleen Hoover, men det overrasker nok ingen. Dog er den skarpt forfulgt af Adele Parks’ Hun var velkommen hvor intet er, som man skulle tro.

Ligesom jeg fortalte sidst, følger jeg stadig med i Shetland krimiserien på DR1. Nu er vi nået til 4. sæson, som vist desværre også er den sidste – den er ellers super god. Til gengæld har jeg jo nu fundet ud af, den faktisk er baseret på en bogserie af Ann Cleeves, så den skal jeg 100 % sikkert have fingrene i! – når jeg altså lige får råd.. Der er 8 bind i serien!

Et kig tilbage - august - Bogfinkens bogblog

Har du læst noget godt i august? Har din august i det hele taget været god? Det håber jeg 🙂

Et kig tilbage - august - Bogfinkens bogblog

Jeg har ingen særlige planer for, hvad september byder på. Min søster starter på uddannelse, så jeg får nogle lange dagligdage herhjemme sammen med hunden. Det håber jeg, kommer til at indbyde til lange gåture og masser af tid til praktiske ting herhjemme. Derudover masser af læseoplevelser. Jeg er lidt i et dødvande pt. hvad angår læselyst. Jeg er ved at betalæse en bog, men derudover mangler jeg lidt læselysten om aftenen og føler mig ret træt. Det håber jeg, snart vender.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.