Tilstå af Colleen Hoover - Bogfinkens bogblog

Tilstå af Colleen Hoover

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé |

Tilstå af Colleen Hoover - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Auburn Reed har planlagt sit liv ned i mindste detalje. Hun er ambitiøs og styrer målbevidst mod sine drømme, men da hun søger job i et atelier i Dallas, havde hun ikke forudset, at hun ville føle så stor tiltrækning til den karismatiske kunstner Owen Gentry.

For en gangs skyld tager Auburn en chance og lader sit hjerte tage kontrollen, men hun finder langsomt ud af, at Owen har store hemmeligheder. Så store, at de risikerer at ødelægge alt, der er vigtigt for Auburn. Det eneste, der kan redde deres forhold er ved at tilstå.

Titel: Tilstå // Forfatter(e):  Colleen Hoover // Forlag:  Lindhardt og Ringhof // ISBN: 9788711694480 // Serie: – // Udg. dato: 20-06-2019 // Sideantal: 352 // Original titel: Confess // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Endnu en gang – en skøn, skøn roman fra Colleen Hoover’s pen. Hun skriver som altid med stor detaljegrad, masser af følelser og en fabelagtig indlevelsesevne.

Tilstå er mødet mellem Auburn og Owen

Auburn Reed, ambitiøs og typen, der planlægger hele sit liv. Men så sker det utænkelige – livet tager et skarpt sving, og hun mister sit livs kærlighed. Vi møder hende, da hun er tilbage i Dallas og tilfældigvis kommer forbi et atelier, der søger arbejdskraft. Desperat søger arbejdskraft. I atelieret finder hun Owen Gentry. Han er en karismatisk og mystisk mand med meget stor tiltrækningskraft. Auburn, der ellers ikke tager store chancer, drages mod ham og tager jobbet. Mens de lærer hinanden at kende, finder vi dog ud af, at begge har store hemmeligheder.

Tilstå af Colleen Hoover - Bogfinkens bogblog

Generelt elsker jeg romaner af Colleen Hoover. Det er ofte kærlighed, store følelser og én eller anden pointe. Jeg har sværere ved at se et decideret tema eller pointe i bogen her. Men det gør ikke, at jeg elsker historien mindre. Den er anderledes og knapt så stormende i sine følelser. En letlæst, hyggelig og ikke mindst hjertevarmende roman. Perfekt til slut, hvor brikkerne falder på plads. Både for os, Auburn og Owen.

Tilstå af Colleen Hoover - Bogfinkens bogblog

Endnu en gang et pletskud af en hjertevarmende roman fra Colleen Hoover.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.