Den ustyrlige arving af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Den ustyrlige arving af Erin Watt

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé |

Den ustyrlige arving af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Easton Royal – den mellemste Royal-bror – har det hele: udseendet, pengene, hjernen. Ikke at han bruger den sidste del, for hans eneste mål i livet er at have det så sjovt som muligt med så mange som muligt, og konsekvenser er noget, andre går op i. De hører ikke hjemme i hans verden.

Indtil Hartley Wright dukker op. Hun er den eneste pige, der ikke kigger på ham med tilbedelse i øjnene og som siger nej, selvom hun virker tiltrukket af ham. Easton kan ikke rigtig gennemskue hvorfor, og det gør hende ikke mindre uimodståelig i hans øjne. Hartley er ikke desto mindre klar i spyttet om, at hun ikke vil have noget med ham at gøre. For første gang i sit liv er det ikke nok for Easton at være en del af Royalklanen – men læringskurven fra rigmandsdreng og trussetyv til god ven er stejl, og Easton må lære på den hårde måde, at jo højere man stiler, desto mere slår man sig, når man falder.

Titel: Den ustyrlige arving // Forfatter(e):  Erin Watt // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702273915 // Serie: The Royals #4 // Udg. dato: 30-04-2019 // Sideantal: 289 // Original titel: Fallen Heir // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg knuselsker Erin Watts serie om familien Royal. De første tre, hvor vi fulgte Ella og Reed, vandt mit hjerte fuldstændig. Easton fascinerede mig, mens han var sidehistorie hos Ella og Reed. I Den ustyrlige arving får vi lov at lære ham bedre at kende. Nu er det hans tur til at fortælle.

Den ustyrlige arving er Easton Royal

Easton er Royal familiens ustyrlige knægt. Han er charmerende, fræk som bare pokker og ser – selvfølgelig – hamrende godt ud. Men Easton er en skørtejæger, der gør ting for sin egen fornøjelse. Han tænker ikke så meget udi konsekvenser eller hvad, der er godt for andre mennesker. Han overvejer ikke engang, hvad der sker, hvis ting går galt. Som for eksempel hvilke konsekvenser det vil have, hvis en lærer fanges i at have sex med en studerende som Easton. Så længe det er til Eastons fornøjelse, går alting nok. Men det gør det ikke altid. Og slet ikke da Easton render ind i Hartley. Hartley gennemskuer mange ting om Easton omgående, og hun er på ingen måde interesseret i at gøre ham nærmere bekendtskab. Meeen det er jo selvfølgelig en kamp, en Royal ikke kan lade gå forbi sig.

Den ustyrlige arving af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

I størstedelen af bogen fandt jeg egentlig ikke Easton særlig sympatisk. Han er egoistisk og alt handler om ham og hans fornøjelse. Men efterhånden som siderne blev vendt, kom der mere til syne. Easton var ikke så simpel og usympatisk som det virkede til ved første øjekast. Dybt nede lå der en årsag, som egentlig fik vendt rundt på hele Easton som person og selve fortællingen. Det samme med Hartley. Hun var let at forstå, og jo mere man læste, jo mere kom man til at holde af dem begge.

Den ustyrlige arving er ligesom de tidligere i serien den der typiske amerikanske high school med alle de riges problemer. Sex, drama, stoffer, druk, penge og masser af intriger. Blandes med psykologi og personlige udfordringer giver det en dramatisk og romantisk historie med alle de rigtige momenter. Historiens udvikling var forventelig, men det gjorde egentlig ikke så meget. Bestemt anbefalelsesværdig.

1 tanke om “Den ustyrlige arving af Erin Watt”

  1. Pingback: Det knuste rige af Erin Watt - The Royals #5 ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.