Det knuste rige af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Det knuste rige af Erin Watt

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé  |

Det knuste rige af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.

Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende vil hende det godt. Det går dog hurtigt op for hende, at det langt fra er tilfældet – selv i forhold til forældrene er der noget, der skurer.

Easton virker bekendt og farlig på samme tid. Hun ved ikke, at han er den eneste ven, hun har – og at han vil gå til verdens ende for at hjælpe hende. Easton gør, hvad han kan for at få hende til at huske, hvad der gik forud for ulykken, men Hartley er af den overbevisning, at nogen ting måske er bedre glemt.

Titel: Det knuste rige // Forfatter(e):  Erin Watt // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702273823 // Serie: The Royals #5 // Udg. dato: 16-05-2019 // Sideantal: 301 // Original titel: Cracked Kingdom // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Åh Easton Royal. Din skørtejæger, som på gode dage er helt sympatisk. Én bror på sygehuset i koma. Og Hartley på sygehuset, måske skyld i ulykken. Det mener alle i hvert fald. Hvordan skal det nogensinde blive godt?

Det knuste rige danner rammen om afslutningen

Eastons lillebrødre Seb og Sawyer kom kørende i et sving. Hartley kom kørende, oprørt og ulykkelig, fra den anden side. Biler kolliderer, folk ryger ud af forruden, rammes af airbag, kommer til skade. Hvem var skyldig? Alle mener, det var Hartleys skyld. Hun ligger på sygehuset med hukommelsestab og aner ikke engang, hvem hun selv er, eller hvorfor hendes familie virker så ligeglade med hende. Seb ligger i koma og ingen ved, om han overlever. Familien Royal er splittet og ulykkelige. Hvordan skal de nogensinde komme videre herfra?

Det knuste rige af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Det knuste rige er alt vitterligt knust. Royal familien er knust. Hartley er knust. Det liv, de delte, er knust. Easton ved, det ikke var Hartleys skyld, men hvordan får han andre til at forstå det? Hartley ved ikke engang, hvem hun selv er og er afhængig af, at andre vil hende det godt, og fortæller sandheden. Det gør de ikke. Tværtimod skal hun vogte sig for de onde mennesker, især dem på Astor Park. De er, som i enhver god high school historie, fyldt med drama, intriger, penge og magt. Og de knuser gerne de små.

Jeg var helt vild med de tre første i serien, og ikke helt oppe at ringe over Den ustyrlige arving. Den her tog over midt i en kæmpe cliffhanger, og den gjorde det godt. Med dybde, humor og masser af følelser, virker den mere realistisk og nemmere at føle. Så vidt jeg kan forstå, er det samtidig afslutningen på serien. Det er en okay afslutning, der runder godt af… Men jeg føler stadig, den står meget åben. Vi kunne for eksempel høre fra Seb og Sawyer – de må have masser af historier at fortælle? Jeg er ikke helt parat til at slippe Royal familien, for den er virkelig gennemført, når alt kommer til alt. Så meget at jeg har lyst til at genlæse hele serien igen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.