Fra alle os til alle jer - alle klassikerne fra Disneys Juleshow af Walt Disney Studio - Bogfinkens bogblog

Fra alle os til alle jer af Walt Disney Studio

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé |

Fra alle os til alle jer - alle klassikerne fra Disneys Juleshow af Walt Disney Studio - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Fra alle os til alle jer er en smuk gavebog med alle klassikerne fra Disneys Juleshow, der sendes juleaften hvert år.
Bogen indeholder nogle af de allerstørste klassikere fra Disneys magiske univers, der er tegnet og fortalt med stor respekt for de originale tegnefilm, som børn og voksne har elsket i årtier.

Titel: Fra alle os til alle jer – alle klassikerne fra Disneys juleshow // Forfatter(e):  Walt Disney // Forlag:  Carlsen // ISBN: 9788711904008 // Serie: -// Udg. dato: 01-11-2019 // Sideantal: – // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvert eneste år så længe jeg kan huske, har min søster og jeg troligt siddet klar kl. 16, når DR blændede op for Disneys juleshow. Det er en tradition. En tradition vi stadig værner om. Det er ikke rigtig jul, før Disneys juleshow med alle de gode, gamle klassikere, har været løbet over skærmen.

Fra alle os til alle jer var en kærkommen tur ned af nostalgi-banen

Det sjove eventyr med Peter Pan. De søde katte i Aristocats. Fornemme Lady og frække Vagabonden. Søde og uskyldige Bambi. De er der alle og mange flere. Alle de fantastiske figurer vi har lært at kende og inderligt elsker. Alle historierne som vi kender fra vores barndom og som hvert år genopfriskes i Disneys juleshow. I bogen får vi de fulde historier kombineret med vidunderlige illustrationer, som vi kender dem.

Fra alle os til alle jer - alle klassikerne fra Disneys Juleshow af Walt Disney Studio - Bogfinkens bogblog

Jeg kan godt afsløre, at det her bliver en tradition. Den her bog vil blive fundet frem hver eneste jul, så julehyggen kan sænke sig med Walt Disneys hjælp. Det var ren nostalgi, hygge og glimt af lykke, mens siderne blev vendt. Barn som voksen – skynd jer at tilføje den til samlingen!

Fra alle os til alle jer - alle klassikerne fra Disneys Juleshow af Walt Disney Studio - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.