Mit år 2020 af Mette Holm - Bogfinkens bogblog

Mit år 2020 af Mette Holm

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé |

Mit år 2020 af Mette Holm - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Kalenderen er i sin form unik i forhold til, hvad der ellers findes på markedet. Ud over det almene, praktiske aspekt ved kalendersiderne er det også en selvudviklingsbog med fokus på selvkærlig­heden i form af øvelser, viden og omsorg fra Mettes Univers.

Titel: Mit år 2020 // Forfatter(e):  Mette Holm // Forlag:  Muusmann Forlag // ISBN: 9788793679658 // Serie: – // Udg. dato: 14-11-2019 // Sideantal: – // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg har besluttet, at 2020 bliver mit år. Mit år med forandringer og glæde. Derfor ledte jeg efter en ny, spændende kalender og fandt denne.

Mit år 2020 er både en kalender og et middel til selvkærlighed

Det lyder måske underligt, at en kalender kan være begge dele, men det kan den. Jeg kendte ikke til kalenderen, før jeg ved et tilfælde stødte på den på Instagram. Jeg faldt dog for den med det samme. Ud over den er super lækker kvalitet og smukke farver, så rummer den også meget godt. Mit 2020 skal blive et bedre år med mere glæde og gode stunder. Samtidig skal det være med forandringer og bedre styr på alting. Derfor har jeg brug for ikke kun en kalender til planlægning, men også selvkærlighedsdelen. Det tror jeg nemlig, vi alle har brug for en gang imellem.

Mit år 2020 af Mette Holm - Bogfinkens bogblog

Kalenderen er inddelt med forskellige temaer, ligesom der hver dag er et spørgsmål, man skal tage stilling til. F.eks. hvad der sårer én, hvordan man har det med forskellige ting og hvad man drømmer om. Altsammen ting der lige skal få én til at stoppe op og tage sig tid til lidt eftertanke. Der er også små afsnit med, hvad ens intentioner for dagen er, samt hvilken form for selvkærlighed, man giver sig selv hver dag.

Mit år 2020 af Mette Holm - Bogfinkens bogblog

Jeg har allerede været ved at fylde en del i kalenderen, selv om den først starter 1/1-20. Jeg glæder mig faktisk til at tage den rigtig i brug. Derfor får den også fuld stjerner allerede på forhånd. Den er ikke fyldt af spildafsnit eller ting, jeg ved, jeg ikke kommer til at udfylde. De ting og tekster der er, er velvalgte og ting, som har betydning.

Det kan være, jeg kommer med en opdatering i 2020. Indtil nu er jeg i hvert fald kun positiv.

Mit år 2020 af Mette Holm - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.