Tip - stickers til kalenderen fra Grand Stories Design - Bogfinkens bogblog

Stickers til kalenderen fra Grand Stories Design

Jeg er ikke bulletjournal-typen. Jeg ejer ikke tålmodighed nok til det, selv om jeg ser mange fine især på Instagram. Hemmeligt ville jeg nok ønske, det var noget, jeg kunne og ville tage mig tid til, men det bliver det ikke. Til gengæld holder jeg meget af en god kalender. Og jeg holder af at dekorere den. Derfor elsker jeg sortimentet hos Grand Stories Design. Indlægget her er ikke sponsoreret – jeg elsker bare de søde stickers til kalenderen.

Tip - stickers til kalenderen fra Grand Stories Design - Bogfinkens bogblog

Tip - stickers til kalenderen fra Grand Stories Design - Bogfinkens bogblog

Der er mange forskellige, men især dem fra arket med Elsker julVirksomhedElsker hygge og Vil sænke farten er blandt dem, min kalender er dekoreret med. Der findes også bl.a. nogle til dem, der er forlovet, venter barn eller er mere til engelske udtryk. Der er lidt for enhver smag indenfor stickers til kalenderen.

Tip - stickers til kalenderen fra Grand Stories Design - Bogfinkens bogblog

De er fantastiske til at huske sig selv på selvkærlighed, at stoppe op og ikke mindst de mere faktuelle ting som afregning af moms mv. når man har med en virksomhed eller job at gøre. Der er næsten noget til enhver lejlighed, og jeg kan se, at sortimentet udvider sig fra gang til gang, jeg er derinde.

Ud over stickers, kan man også købe ting som notesbøger, postkort, blyanter og gavekort ved Grand Stories Design. Tag et kig på siden – hvis du er ligesom mig, bliver din kurv hurtigt fyldt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.