Dream Maker 2 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

Dream Maker 2 af Audrey Carlan

| Sponsoreret indlæg |

Dream Maker 2 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

★★★☆☆

Parker Ellis vender først næsen mod San Francisco, hvor en magtfuld men ensom forretningskvinde har brug for hjælp til at finde sand kærlighed. Herefter drager han til Montreal for at hjælpe en smuk, blond direktør i en af byens førende techvirksomheder, som er udsat for spionage. I London er en bestsellerforfatter løbet ind i en skriveblokering, og i Berlin har et bilfirma brug for Parkers hjælp til en avanceret reklamekampagne.

Undervejs går det endnu en gang op for Parker og hans to venner, hvor galt det rent faktisk kan gå, når man blander forretning med følelser – og især Parkers forhold til Skyler bliver sat på en hård prøve.

Titel: Dream Maker – San Francisco, Montreal, London og Berlin // Forfatter(e):  Audrey Carlan // Forlag:  People’sPress // ISBN: 9788770363082 // Serie: Dream Maker #2 // Udg. dato: 11-10-2019 // Sideantal: 586 // Original titel: International Guy // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Dream Maker 2 er ligesom forgængeren sød, sjov og fuld af hede scener

Vi er tilbage til Parker Ellis og hans to kompagnoner fra International Guy. Trekløveret med assistenten Wendy skal igen på farten for at hjælpe mennesker og virksomheder. En blond direktør i en techvirksomhed har brug for hjælp mod spionage. En bestsellerforfatter kan ikke længere skrive. I andre byer venter andre udfordringer. Alt imens Parker og Skylers forhold udvikler sig og prøves af.

Jeg kan godt lide selve konceptet i historien. Ligesom Calendar Girl hvor historien foregår i 12 dele. Det giver en anderledes historie, end det ellers ville have været. Når det er sagt, var jeg ikke vild med 2’eren her. Der gik lidt for meget sukkersødt Parker+Skyler i den. Vi hørte for lidt om IG’s opgaver undervejs i forhold til, hvor meget vi hørte om “SkyPark”s sexliv. For der er meget sex deri 😉
Jeg kunne dog godt lide, vi stadig hører til personerne fra tidligere byer. Ligeledes udvikler persongalleriet sig, og vi lærer personerne langt bedre at kende. Det er dejligt, og jeg håber det fortsætter i 3’eren.

Jeg nyder dog uanset Audrey Carlans bøger og fortællinger. Hun skriver levende, let og humoristisk. Det er bøger, man kan samle op og læse, uanset hvor stor læselysten er. Jeg har døjet meget med min læselyst, men Dream Maker 2 var lige, hvad jeg havde brug for. Selv om bøgerne er lange, flyver siderne afsted.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.