Under dig og Over dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

Under dig og Over dig af Kis Baadsgaard

| Sponsoreret indlæg |

Under dig og Over dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Under dig: Josefine har fået nok af mænd og tager sit liv op til revision. Hun har brug for en ny start. Derfor siger hun sit job op og begynder på en videregående uddannelse. Asger og Emma, Josefines bedste venner, holder fest, hvor hun møder den karismatiske Rasmus, som hun er tiltrukket af, men frygten for at blive såret igen, får hende til at trække følehornene til sig. Skæbnen vil dog noget andet. De mødes igen og på trods af at hun har paraderne oppe, er det umuligt at modstå ham. Men er begæret overhovedet gengældt?

Over dig: Efter at have fået hjertet knust, prøver Josefine at finde sig selv. Hvor skal hun vende sig hen? Hvem kan hjælpe hende videre? Svaret kommer fra en uventet side, men vil det hjælpe på den brudte tillid og det ødelagte hjerte?

Titel: Under dig og Over dig // Forfatter(e):  Kis Baadsgaard // Forlag:  Baadsgaards Books // ISBN: 9788797181201 + 9788797181218 // Serie: – // Udg. dato: 08-11-2019 + 22-01-2020 // Sideantal: 65 + 80 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg begyndte på Under dig en dag, jeg skulle vente i bilen, mens chaufføren var hos lægen. Pludselig forsvandt kulde og omgivelser. Jeg sank direkte ind i Josefines liv. Alt for tidligt kom chaufføren tilbage, for jeg manglende endnu et par sider, som jeg slugte den efterfølgende aften. Så godt skriver Kis Baadsgaard, og du snyder dig selv, hvis du er til genren og ikke læser denne skønne serie.

Under dig er starten på Josefine og Rasmus’ historie

Josefine er hende, mange af vi kvinder nemt kan relatere til. Uheldige forhold og dårlige dates har gjort hende færdig med mænd for en stund. Hun er lige begyndt på en ny uddannelse og i det hele taget bare startet påny i sit liv. Til en fest hos hendes bedste venner, støder hendes øjne dog ind i Rasmus. Rasmus er attraktiv, maskulin og karismatisk. Hun er øjeblikkeligt tiltrukket. Han virker heller ikke, som om han er uberørt. Men paraderne er oppe, hun vil ikke være interesseret. Skæbnen vil som bekendt ofte tingene anderledes, og deres veje bliver ved med at krydses.

Under dig og Over dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

Over dig er fortsættelsen efter et knust hjerte

Rasmus knuste Josefines hjerte. Uanset hvor meget hun så end havde paraderne oppe, sneg han sig ind bag. Og så knuste han hende. Hun er nødt til at samle sig selv op igen, men hvordan? Og måske mere vigtigt, hvordan finder hun så ud af, hvem hun kan stole på og om man nogensinde kan have tillid til én, der så ubarmhjertigt knuste ens hjerte?

Under dig og Over dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

Well – jeg er uforbedrelig romantiker…

Så det er intet under, at jeg fra første side var med på Josefines parti her. Jeg elsker kemien og følelserne imellem Josefine og Rasmus. Og jeg følte med hende, da han knuste hendes hjerte. Hun er så relatérbar og skøn, at det er svært, ikke at føle med hende.

Kis Baadsgaard skriver godt, levende og let. Fortællingerne er korte, men tilpas. De er ikke forjagede eller kedelige. Tilpas meget handling til at det er realistisk og til at jeg hele tiden ønsker mere. Faktisk var min umiddelbare kommentar til forfatteren, da jeg havde læst sidste side af Over dig: “Nej nej nej – den var alt for kort!”. Ikke fordi bogen egentlig var for kort, men fordi jeg på ingen måde var klar til at slippe Josefine og Rasmus. Hun har beroliget mig med, at der kommer både en 3’er og en 4’er, hvilket jeg er glad for. Lidt utålmodig, men glad 😉

Så… Er du ligesom mig til romantik, flagrende sommerfugle og romantiske forviklinger… Så snup Under dig og Over dig under armen og nyd dem. De er skønne, søde og tilpas frække. Dejlig læseoplevelse.

2 tanker om “Under dig og Over dig af Kis Baadsgaard”

  1. Pingback: Besat af dig af Kis Baadsgaard ~ Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Med dig af Kis Baadsgaard .. ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.