Dream Maker 3 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

Dream Maker 3 af Audrey Carlan

| Sponsoreret indlæg |

Dream Maker 3 af Audrey Carlan - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

I Washington D.C. kommer Parker og hans team ud på gyngende grund, da en tilsyneladende let opgave for et kosmetikfirma gemmer på en mørk hemmelighed.  I Madrid har en ung spansk sangerinde svært ved at håndtere livet i rampelyset, og Skyler træder til for at hjælpe.  I Rio de Janeiro er en økonomisk bedrager på spil, og i Los Angeles optræder Parker som ekspert i et datingprogram på tv. Samtidig kommer Parker og Skyler ud for en række ubehagelige oplevelser, og det viser sig, at sandheden bag er langt mere farlig, end de nogensinde kunne have forestillet sig …

Titel: Dream Maker – Washington D.C., Madrid, Rio De Janeiro og Los Angeles // Forfatter(e):  Audrey Carlan // Forlag:  People’sPress // ISBN: 9788770363068 // Serie: Dream Maker #3 // Udg. dato: 27-12-2019 // Sideantal: 550 // Original titel: International Guy // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Så kom vi til afslutningen på vores rejse med International Guy. Den har varet igennem mange byer og oplevelser.

Dream Maker 3 er som sine forgængere dampende hed og fuld af oplevelser

International Guy skal denne gang træde lidt mere varsomt end tidligere. Oplevelserne i denne bog stikker lidt dybere. Først handler det om et kosmetikfirma, hvor etikken måske ikke er helt i orden. Derudover er det emner som økonomisk kriminalitet og kærlighed. Som altid er Skyler og Parkers kærlighed i front. Selv om de ikke har kendt hinanden længe, er de nået langt, og deres kærlighed kender nærmest ingen grænser. Men mange ting, også nogle ubehagelige og direkte farlige, venter i horisonten.

Jeg var ikke helt oppe at ringe over 2’eren, men jeg vil sige, Dream Maker 3 gør det godt. Det er tydeligt at læse og mærke, at der virkelig er researchet, for at kunne skrive især den Washington historien. Her kommer vi ind omkring etik og moral både overfor mennesker, dyr og virksomheden International Guy. Samtidig er der en del mere handling og drama inkluderet, da vi får en udvikling i forhold til Skyler og Parkers stalker. Altså okay – jeg havde set den komme. Udviklingen overraskede mig ikke, faktisk syntes jeg bare, det var lidt langtrukkent. Men stadig – dramaet og fortællermåden gjorde, at det ikke føltes kedeligt, selv om jeg havde regnet plottet ud.

Audrey Carlan er garanti for følelser. Hun skriver levende og dejligt, så det er nemt at komme igang med hendes fortællinger. Inden man får set sig om, er alle siderne vendt, selv om det er lange bøger. Jeg vil med glæde læse mere af hende i fremtiden. Faktisk er jeg lidt ærgerlig over, ikke at skulle bruge mere tid med fyrene fra International Guy.. Jeg synes, der blev holdt ender åbne – især med Bo. Der er vinkler, jeg meget gerne ville læse mere om. – man kan altid håbe, om ikke andet 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.