Med dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

Med dig af Kis Baadsgaard

| Sponsoreret indlæg |

Med dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Med dig // Forfatter(e):  Kis Baadsgaard // Forlag:  Baadsgaards Books // ISBN: 9788797181225 // Serie: #3 // Udg. dato: 09-03-2020 // Sideantal: 77 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Min anmeldelse af de to første i serien Under dig og Over dig kan læses her.

Med dig får vi endnu en bid af vide om Josefine og Rasmus

I de første to historier var vi vidne til den stormfulde start på Josefine og Rasmus’ historie. Med alt der hører til – drama, intriger, knuste hjerter, sex og alt muligt. Denne gang får vi en bid mere af selve personerne Josefine og Rasmus. Vi får endelig grunden til, hvorfor Rasmus er den helt forkerte (i nogens øjne) for Josefine. Vi lærer også lidt om Josefines baggrund, og hvorfor hun er, som hun er. Der er mange hemmeligheder, der indtil nu har ligget i det skjulte, men nu kommer til overfladen. I hvert fald nogle af dem.

Jeg er generelt ikke så meget til at læse korte historier som disse, men Kis Baadsgaard har med sit sprog og måde at fortælle på, fanget mig. Jeg vil hele tiden gerne vide mere om Josefine og Rasmus. Meget af fortællingen er selvfølgelig forudsigelig, men siderne flyver afsted og jeg har alligevel hele tiden lyst til at læse videre.

Som de forrige sluttede Med dig også alt for hurtigt. Jeg glæder mig – endnu en gang – bare til efterfølgeren og en bid mere 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.