Huset på klippen af Elly Griffiths - Bogfinkens bogblog

Huset på klippen af Elly Griffiths

| Sponsoreret indlæg |

Huset på klippen af Elly Griffiths - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Huset på klippen // Forfatter(e):  Elly Griffiths // Forlag:  Gads Forlag // ISBN: 9788712058519 // Serie: Ruth Galloway #3 // Udg. dato: 08-04-2019 // Original titel: The house at sea’s end // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Vi fortsætter, hvor vi slap i Løgnens hus. Ruth Galloway er lige vendt tilbage fra sin barselsorlov. Forholdet med vicekriminalkommisær Harry Nelson er stadig meget akavet og uafklaret, så da han bliver nødt til at tilkalde Ruth fordi nogle knogler dukker op ved foden af en klippe, er det ikke af lyst. Da flere lig dukker op, bliver Ruth og Harry endnu en gang hvirvlet ind i en farlig historie, der sætter deres liv på spil.

Huset på klippen er en spændende krimi uden at behøve at være blodig

Én af de ting, jeg elsker ved Elly Griffiths krimier om Ruth Galloway, er, at de ikke behøver være blodige og ulækre. De klarer sig selv i den måde, Elly Griffiths skriver på. På én eller anden måde kryber uhyggen ind over én, mens man læser. Historien spindes så eminent, at man pludselig bare er fanget midt i historien.

Ruth har hidtil både irriteret mig og været ekstremt sympatisk. I og med hun i Huset på klippen lige er blevet mor, er hun også vokset enormt meget. Hun er en enormt uperfekt mor – og hvor er det skønt! Hun virker så troværdig og sympatisk, at man ikke kan lade være med at holde af hende. Elly Griffiths formår generelt at skrive et velgennemført persongalleri med mange forskellige personer, der er vidt forskellige.

Personerne er uperfekte, skæve og skønne. Historien er gennemført, skræmmende og fængende. Absolut anbefalelsesværdig.

1 tanke om “Huset på klippen af Elly Griffiths”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.