Keto-bagning Af: Urvashi Pitre - Bogfinkens bogblog

Keto-bagning af Urvashi Pitre

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé |

Keto-bagning Af: Urvashi Pitre - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: KETO-bagning // Forfatter(e):  Urvashi Pitre // Forlag:  Legind // ISBN: 9788771558258 // Serie: – // Udg. dato: 07-04-2020 // Sideantal: 160 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg er ikke bedre end alle andre, der lever på LCHF/KETO kost. Jeg elsker også søde sager og kan på nogle dage sagtens savne og crave. Derfor kender jeg efterhånden også en del opskrifter indenfor genren, nogle mere vellykkede end andre. Derfor så jeg også med længsel frem til at KETO-bagning havnede i min postkasse, så der kunne afprøves endnu flere lækre opskrifter. Og jeg blev ikke skuffet!

“Du kan være en habil karrierekvinde, overskudsmor og verdens bedste ven. Du kan sikkert også tale seks sprog og springe buk i stiletter. Men hvis du samtidig er overvægtig, er chancen ret høj for, at det er din størrelse, der først bliver lagt mærke til.”

Citatet er fra bogens indledning og ramte mig direkte. For det er så sandt og det afgjorde med det samme forfatterens kompetence for mig. Det her var en forfatter, der selv havde været der og vidste alt om, hvordan det føltes at være modtager.

KETO-bagning er en god blanding af opskrifter

Der er opskrifter på brød, kager og endda på diverse chokoladedesserter. Der er virkelig et bredt udvalg, som burde kunne tilgodese enhver sød trang. Jeg var rigtig imponeret over letheden i de fleste af opskrifterne – de var lige til at gå til. Det eneste, der irriterede mig, var brugen af sødestoffet “Swerve” og det var kun fordi, det ikke er noget, vi bruger herhjemme. Der ville det have været lettere med mål i Sukrin eller lignende, men med lidt hovedomregning undervejs og tilsmagning gik det fint.

Der er lækre billeder og opskrifterne er lige til at gå til. Det er absolut en af de bedre KETO kogebøger/bagebøger, som jeg kommer til at vende tilbage til igen og igen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.