Paris, kærlighed, ost af Victoria Brownlee - Bogfinkens bogblog

Paris Kærlighed Ost af Victoria Brownlee

| Sponsoreret indlæg |

Paris Kærlighed Ost af Victoria Brownlee - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Paris Kærlighed Ost // Forfatter(e):  Victoria Brownlee // Forlag:  Hoi Forlag // ISBN: 9788793853010 // Serie: – // Udg. dato: 21-11-2019 // Original titel: Fromage à trois // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Nogle gange er en forudsigelig feel-good roman lige det, man har brug for. Sådan var det, da jeg fik den her ind af døren. Den lovede kærlighed og rare følelser. Det fik jeg sammen med en skøn historie.

Ella er ramt af kærlighedskvaler og beslutter sig for at rejse ud i verden, hvor Paris Kærlighed Ost kommer til at spille en stor rolle

Efter mange år sammen med, hvad hun regnede med var hendes livs kærlighed, er Ella ramt af kærlighedskvaler. Han har slået op og hun ved ikke, hvad hun nu skal gøre af sig selv. Hun beslutter sig for at finde sit gamle jeg frem og dyrke hendes eventyrlyst. Derfor tager hun ud i verden for at opleve Paris. Her kommer både kærlighed og ost til at spille en hovedrolle i tingenes gang.

Jeg kan sagtens relatere til Ellas situation og det er altid en god start på en hyggelig roman. Samtidig er den fortalt let og elegant med humor og snilde. Det er en ret forudsigelig feel-good historie, men den virker! Dem skal der også være plads til. Jeg blev gladere og gladere, som jeg vendte siderne – og det skal man ikke kimse af. Delen med ost fylder en stor del i bogen, men det er gjort på en virkelig humoristisk måde, så selv jeg blev nysgerrig på ostetyper og smage undervejs 😉 For alle chick-lit læsere, der indimellem bare trænger til at sluge en bog, der giver godt humør og lidt sommerfugle i maven.. Så kan jeg anbefale denne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.