Mere at holde af af Faith Andrews - Bogfinkens bogblog

Mere at holde af af Faith Andrews

| Sponsoreret indlæg |

Mere at holde af af Faith Andrews - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Mere at holde af // Forfatter(e):  Faith Andrews // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788793699267 // Serie: – // Udg. dato: 10-01-2020 // Original titel: More to love // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

“Det er ikke alle, der accepterer tykkere mennesker. Tro mig, jeg ved det. Jeg er blevet gjort rigeligt nar ad, og bare fordi én person tilfældigvis synes om mig og min størrelse, betyder det ikke, at hele verden pludselig har forandret sit syn på sagen.”

Mere at holde af rammer lige ned i en stor sandhed omkring tykke mennesker, manglende accept og svære følelser

Madeline Moore – “Leni” er tyk. Det ved hun godt. Derfor har hun besluttet sig for at gøre noget ved det – tabe nogle kilo ved hjælp af en personlig træner. På grund af sit dårlige selvværd savler hun i stilhed over Lane. Han er klart over hendes niveau med sin atletiske krop og kan umuligt være interesseret i hende. Men sandheden er som bekendt ikke altid ligetil og alle har som regel noget med i bagagen.

Åh det her var en bog, der ramte og gjorde lidt ondt. Fatshaming og kropspositivisme er meget varme buzzord for tiden. Og alligevel har bogen sin klare berettigelse. Rigtig mange overvægtige vil uden tvivl kunne relatere til mange af Lenis tanker og følelser. Jeg kunne bestemt. Den evindelige tvivl og følelse af, at tynd er det eneste rigtige at være. Den evindelige seen skævt til og gøren nar ad. Det bliver skrevet så tydeligt fra hovedpersonen, at jeg bare havde lyst til at give hende et kram undervejs.

Det er en af de slags bøger, der sætter sig lidt tættere på hjertet. Den ændrer ikke verden, men bare den får én til at tænke nærmere over sine ord, er det det værd. Den scorer ikke toppoint, fordi.. Selv om jeg var vild med idéen og historien, så var der også bare punkter, hvor den irriterede mig. Som historien bag Lane. Og så selve den sidste del af historien gik for mig liiiidt for hurtigt. Så.. Men alt i alt – absolut anbefalelsesværdig og tankevækkende!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.