Min bedste fjende af Sally Thorne - Bogfinkens bogblog

Min bedste fjende af Sally Thorne

| Sponsoreret indlæg |

Min bedste fjende af Sally Thorne - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Min bedste fjende // Forfatter(e):  Sally Thorne // Forlag:  People’s Press // ISBN: 9788770363358 // Serie: – // Udg. dato: 28-05-2020 // Original titel: The hating game // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

“Han er den, hun elsker at hade” siger det hele. Der er lagt op til en fantastisk morsom og kærlig historie i Min bedste fjende.

Min bedste fjende er historien om rivalerne Lucy og Joshua

Lucy og Joshua arbejder samme sted. De er kollegaer på forlaget Bexley & Gamin. Forlaget fusionerede for nyligt, og begge arbejder som assistent for hver deres direktør. Da en forfremmelse for én kommer på tale, skal de mere end nogensinde før konkurrere mod hinanden. Da først jagten på den famøse forfremmelse går igang stiger gnisterne imellem de to. Hader de virkelig hinanden i virkeligheden, eller elsker de at hade hinanden?

Min bedste fjende af Sally Thorne - Bogfinkens bogblog

Sally Thorne skriver fantastisk. Historien i bogen er både sød, sjov, romantisk og ikke mindst sexet. Man kan som læser tydeligt mærke gnisterne imellem Lucy og Joshua. Vi griner med dem, græder med dem. Og vi føler det, da der begynder at være hedt imellem dem. Sally Thorne skriver, så vi kan fornemme de hede blikke, de varme kinder og de flagrende sommerfugle.

Fantastisk læseoplevelse!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.