Der går altid et tog til New York af Carey Heywood - Bogfinkens bogblog

Der går altid et tog til New York af Carey Heywood

| Sponsoreret indlæg |

Der går altid et tog til New York af Carey Heywood - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Der går altid et tog til New York // Forfatter(e):  Carey Heywood // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788793834842 // Serie: Woodlake #2 // Udg. dato: 25-05-2020 // Original titel: Fix me not // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

I første del af Woodlake serien mødte vi Finley og Noah. Denne gang møder vi Paige Sullivan og Noahs bror Asher Thompson.

Der går altid et tog til New York er nærmest mantraet for Paige Sullivan

Paige er kommet hjem til lillebitte Woodlake fra et eventyr i New York. I New York havde hun sit eget firma, kæreste og godt med penge. Men nu står hun her i Woodlake uden noget som helst. Og så vender hun endda hjem til sin mor, som ikke kan holde op med at fable om Asher Thompson. Faktisk så meget, så Paige føler, moren hellere ville have ham som barn. Paige har en drøm om at vende tilbage til New York og genoptage sin karriere som eventplanner. Faktisk kan hun slet ikke komme tilbage hurtigt nok. Men i Woodlake er hun nødt til at tjene penge. Det vil sige gøre rent og stå i en kaffebar. Det var bestemt ikke en del af hendes drøm. Samtidig bliver hun tvunget til at arbejde for Asher. Og det kan kun gå galt.

Der går altid et tog til New York af Carey Heywood - Bogfinkens bogblog

Ligesom første del af Woodlake serien, skriver Carey Heywood fantastisk. Der er igen følelser på spil. Vi kan føle Paige’s frustration over hendes knuste drømme. Frustrationen over at skulle lave noget så sølle som gøre rent og stå i en kaffebar eller på værtshus. Irritationen overfor hendes mor og hele historien med Asher. Hendes undren over Asher og ikke mindst gnisterne, der flyver imellem dem med tiden. Vi kommer også ind under huden på den mystiske og distancerede Asher, hvilket er skønt som læser. Carey Heywood har kreeret et solidt persongalleri, hvor hver har sin rolle og personlighed. Det er skønt, hjertevarmende og giver håb til det romantiske hjerte. Skøn feel-good roman endnu en gang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.