Besat af dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

Besat af dig af Kis Baadsgaard

| Sponsoreret indlæg |

Besat af dig af Kis Baadsgaard - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Besat af dig // Forfatter(e):  Kis Baadsgaard // Forlag:  Baadsgaards Books // ISBN: 9788797181249 // Udg. dato: 27-05-2020 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Besat af dig er den samlede udgave af Josefine og Rasmus’ historie. Jeg har tidligere anmeldt serien i bidder i Under digOver dig og Med dig.

Besat af dig er den samlede historie om Josefine og Rasmus’ stormfulde forhold

Josefine er den forsigtige pige, der efter et knust hjerte, ikke skal have noget med mænd af gøre. Rasmus er den karismatiske mand med styr på livet og en sær tiltrækningskraft. Han viser sig også at være meget dominant og ikke kun som person.
Josefine er snart blandet ind i en verden, hun slet ikke kender til og ikke ved, hvordan hun skal håndtere.

Der er kemi, følelser og drama. Der er sex, masser af det. Der er også en erotisk tiltrækning, dominans, underkastelse og masser af følelser. Vi kommer igennem hele spektret adskillige gange. Også knuste hjerter, kærlighed, sorg og glæde. Bogen rummer det hele, det har forfatteren gjort godt.
Hver gang man fik en bid af historien, ville man have mere. Selv om selve plottet egentlig er simpelt og minder meget om den generelle erotiske genre som helhed, fungerer fortællingen. Personerne fungerer. Historien er romantisk, kinky og skøn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.