Et lille skridt på vejen af Jenny Fagerlund - Bogfinkens bogblog

Et lille skridt på vejen af Jenny Fagerlund

| Sponsoreret indlæg |

Et lille skridt på vejen af Jenny Fagerlund - Bogfinkens bogblog

★★★☆☆

Titel: Et lille skridt på vejen // Forfatter(e):  Jenny Fagerlund // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788793834682 // Udg. dato: 12-06-2020 // Original titel: Ett litet steg på vägen // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

En hyggelig feel-good roman om det at rejse ud, for egentlig at finde hjem.

Et lille skridt på vejen møder vi koordinatoren Stella

Stella trives i sit arbejde som koordinator på et rejsebureau i Stockholm. Bureauet bliver dog pålagt effektiviseringer af en ny konsulent, og Stellas rolle må derfor ændre sig. På trods af, at hun har et barn, bliver hun nødt til at skulle rejse mere ud. Den første opgave bliver det nyrenoverede højfjeldshotel i Fröliden.
Da hendes søn Felix i forvejen har det svært i skolen, beslutter hun sig for at tage afsted og tage sønnen med. Måske det bliver den tiltrængte forandring, der er brug for. Og måske konsulenten i det hele taget ikke er så slem, når det kommer til stykket. Masser af forviklinger, udfordringer på hotellet og gemte sandheder kommer for dagen. Alt i alt venter der en spændende tur for Stella og Felix.

Et lille skridt på vejen er en sød og hyggelig fortælling. Jeg synes, den var lidt træg at komme igennem, den flød ikke helt af sig selv. Fortællingen var overordnet skøn og personerne velbeskrevet. Jeg forventede nok lidt mere af den end jeg fik, men den var hyggelig og en velskrevet feel-good roman, som er hurtigt læst.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.