Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane - Bogfinkens bogblog

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane

| Sponsoreret indlæg |

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Hvis bare du var min // Forfatter(e):  Mhairi McFarlane // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771916997 // Serie: – // Udg. dato: 02-06-2020 // Sideantal: – // Original titel: If I never met you // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvis du har fulgt med på bloggen, ved du, at jeg er head over heels, hvad angår Mhairi McFarlane. Det her var dog ikke min favorit, men den havde McFarlanes sædvanlige humor og lune igennem bogens for få sider.

Hvis bare du var min, er historien om fake-kæresterne Laurie og Jamie

Laurie er en yderst relater-bar karakter. Hun har gennem de seneste 18 år været i et fast forhold med sin bedste ven. De er vant til hinanden og har et stabilt, kærligt forhold. Et forhold der aldrig slutter. Lige indtil det altså gør. Tæppet bliver hevet væk under fødderne af Laurie, da hendes kæreste afslutter forholdet. Ikke mindst fordi han hurtigt kommer videre sammen med en anden. Laurie aner ikke sine levende råd, men da hun en dag finder sig selv fanget i virksomhedens elevator sammen med playboy’en Jamie, åbner der sig en mulighed. Playboy’en har brug for en kæreste for at kunne fremstå stabil nok til at blive partner. Laurie har brug for en afledning, der måske kan gøre hendes nu ekskæreste jaloux og få ham til at komme tilbage. De kunne blive fake-kærester. Det er jo nemt nok at holde på det plan…

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane - Bogfinkens bogblog

Mhairi McFarlane skriver altid med humor og dybde

Noget af det jeg holder mest af ved udgivelser fra Mhairi McFarlane er hendes måde at skrive med humor og dybde på. Hendes bøger er altid underholdende, morsomme og letlæste. Men de indeholder som regel også lidt mere dybde og en morale. Denne gang handler det om livet og dets foranderlighed. Hovedpersonen kastes ud i en livsomvæltende begivenhed, da hendes sikkerhedsnet gennem en lang årrække pludselig forsvinder. Hun skal lære at stå på egne ben i en helt ny tidsalder, hvad angår kærlighed og dating. Hun skal samtidig lære at agere i en verden, hvor hendes ekskæreste hurtigt kommer videre og hver dag kaster sin nye kærlighed og liv i ansigtet af hende ved at arbejde samme sted. Samtidig er det også en historie om det uventede. De uventede følelser der kan opstå på de mest uventede steder.

Absolut anbefalelsesværdig, selv om det ikke var min favoritudgivelse fra forfatteren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.