Døden i april af Louise Penny - Bogfinkens bogblog

Døden i april af Louise Penny

| Sponsoreret indlæg |

Døden i april af Louise Penny - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Døden i april // Forfatter(e):  Louise Penny // Forlag:  Hr. Ferdinand // ISBN: 9788740061468 // Serie: Armand Gamache #3 // Udg. dato: 19-05-2020 // Original titel: The cruelest month // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

April, æggejagt, okkult seance og et mord

Velkommen tilbage til Three Pines, må man sige. Vi er i april, og det er tid til æggejagt i byen. Altså æggejagt med små trææg, for dengang de gemte chokoladeæg, fik de et ret stort bjørneproblem. Munter indledning, men mens byen hygger sig med æggejagt, foregår der også helt andre ting. Den besøgende Jeanne, der er selvudnævnt Wiccan, presses til at holde en okkult seance. For at gøre det lidt ekstra uhyggeligt anden gang, skal det foregå i det gamle Hadley hus. Det, der tidligere har dannet ramme om så meget ondskab. Også denne gang sker der noget. Én af de, der er med til seancen kommer ikke levende fra det.
Armand Gamache tilkaldes endnu en gang for at finde ud af, hvad der op og ned i denne situation. Samtidig har han problemer internt. Hans gamle sag om Arnot, en overordnet som Gamache angav og fik sendt i fængsel, trækker tråde til nutiden. Der er folk i hans egne rækker, der har dårlige motiver.

Døden i april er endnu en perle fra Louise Penny

Sproget er formidabelt. Historien er både hyggelig, spændende og en absolut page-turner. Jeg lyttede også denne som lydbog, og jeg kunne ikke slippe den. Jeg hørte lydbog, mens jeg syede, mens jeg lavede mad og alle andre situationer, hvor det kunne lade sig gøre. Historien er så fængende, at det er svært at lægge den fra sig. Louise Penny skriver virkelig godt. Personerne er fantastisk beskrevne, omgivelserne så velbeskrevet at man kan se det for sig. Historien har et godt tempo og indeholder meget, men bliver aldrig kedelig.

Absolut anbefalelsesværdig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.