I frit fald af Heléne Holmström - Bogfinkens bogblog

I frit fald af Heléne Holmström

| Sponsoreret indlæg |

I frit fald af Heléne Holmström - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: I frit fald // Forfatter(e):  Heléne Holmström // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702289961 // Serie: – // Udg. dato: 18-06-2020 // Original titel: Falla fritt // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

I frit fald er historien om advokaten Charlotte Kvist og den karismatiske Ignacio Vargas

Charlotte Kvist er i toppen på sit arbejde. Hun knokler og udretter store ting, men holdes nede af mændene på arbejdspladsen. Dem, der tilraner rosen til dem selv og skubber hende i baggrunden. Da hun får chancen for at arbejde på en stor pro-bono sag mod tøjfirmaet Gaia, er det hendes chance til at stå på egne ben. Gaia er under beskyldning for farlige forhold for deres arbejdere og for bevidst at have set stort på sikkerheden, hvilket medførte store konsekvenser for en række arbejdere, der nu ønsker at sagsøge firmaet. I ledelsen for Gaia sidder Ignacio Vargas. Han brænder for bæredygtighed. Det er svært at kombinere med holdningerne fra de øvrige i Gaias ledelse, der ikke deler hans meninger om, hvordan sagen bør føres. Ignacio er karismatisk og intelligent. Da han og Charlotte en aften mødes på en bar, ved de det endnu ikke. At de kommer til at stå på hver sin side i en kamp. De er begge fast besluttet på at vinde, men fair?

Jeg kunne ikke lægge historien fra mig

Heléne Holmström skriver fantastisk. Historien er selvfølgelig på nogle områder forudsigelig, men det gør intet. Fortællingen skrider frem i et behageligt tempo. Persongalleriet er godt beskrevet og relatérbart. Hovedpersonerne skønne, og man kan mærke tiltrækningen imellem dem. Jeg kunne godt lide det niveau af information og viden, der er taget med i fortællingen omkring bæredygtighed og CSR. Det er tydeligt, at forfatteren har researchet og undervejs lærer os noget.

Bogen er letlæselig, hyggelig og hjertevarmende. Absolut anbefalelsesværdig – jeg glæder mig til mere af forfatteren!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.