En fortryllende hemmelighed af Julia Quinn - Bogfinkens bogblog

En fortryllende hemmelighed af Julia Quinn

| Sponsoreret indlæg |

En fortryllende hemmelighed af Julia Quinn - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: En fortryllende hemmelighed // Forfatter(e):  Julia Quinn // Forlag:  9788770368063 // ISBN: People’sPress// Serie: Familien Bridgerton #3 // Udg. dato: 28-08-2020 // Original titel: An offer from a gentleman // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Både i Den ugifte hertug (Familien Bridgerton #1) og En uventet forelskelse (Familien Bridgerton #2) var jeg imponeret over forfatterens fortællerstil. Det er ikke blevet mindre. Faktisk venter jeg med længsel på, det bliver december, så den næste bog i rækken udkommer…

En fortryllende hemmelighed er historien om Benedict Bridgerton

Vi er tilbage i 1815, London. Lady Bridgerton har inviteret til maskebal. Sophie Becker er en kammerpige/tjenestepige/slave for sin stedmor, der ikke kan fordrage hende. Hun slider og slæber, men drømmer om at komme med til maskeballet. Stedmoderen og hendes døtre er inviteret med. Sophie er selvsagt ikke. Men tjenestefolkene har en anden plan, og afsted til maskebal kommer Sophie. Her møder hun en drømmeprins, Benedict Bridgerton. De danser og hun får sit livs kys. Men da klokken slår 12, er hun, ligesom Askepot, nødt til at forlade ballet for ikke at blive afsløret. Tilbage er mindet for dem begge. De glemmer aldrig hinanden.

Herefter springer vi et par år i tiden, hvor både Sophie og Benedict befinder sig et andet sted i tid og sted. Kan de nogensinde finde hinanden igen? Og kan han acceptere hendes fortid og bedrag fra maskeballet?

Jeg elsker, elsker, elsker historien om Familien Bridgerton

Denne fortælling med Sophie og Benedict som hovedpersoner er min absolutte yndling indtil nu. Forfatteren kan bare et eller andet. Jeg suser tilbage til London i 1800 tallet. Baller, social rang, intriger og positioner. Sophie er en fantastisk hovedperson, som jeg konstant havde lyst til at lære at kende som min ven. Benedict er en skøn mand. Jeg kunne absolut ikke slippe den her bog, da jeg først var begyndt. Jeg lyttede faktisk til lydbogen selv mens jeg lavede mad og endda også på et tidspunkt, hvor jeg virkelig burde have sovet.. Julia Quinn skriver fantastisk. Personerne er skønne og humoren i bogen er bare.. Eminent. Sladderskribenten tilføjer lige det ekstra krydderi, som virkelig får én til at trække på smilebåndet.

Mine varmeste anbefalinger – og hit med den næste i serien!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.