Hvis jeg falder af Anne Thorogood - Bogfinkens bogblog

Hvis jeg falder af Anne Thorogood

| Sponsoreret indlæg |

Hvis jeg falder af Anne Thorogood - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Hvis jeg falder // Forfatter(e):  Anne Thorogood // Forlag:  People’sPress // ISBN: 9788770369800 // Serie: #1 // Udg. dato: 01-06-2020 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvis jeg falder er historien om Hannah og William, der mødes på tværs af forretningsbordet

Hannah er en sød og hårdtarbejdende dansk pige, der arbejder og bor i jævne Kolding. Hun skulle egentlig have været til England for at studere, men da faren fik en hjerneblødning, blev hun nødt til at blive hjemme og hjælpe. Hun arbejder i det, der tidligere var hans firma. Nu styres det, måske ikke helt kompetent, af hendes onkel. En dag kommer den karismatiske William på besøg i virksomheden. De skal gerne lande en aftale med hans virksomhed, der vil styrke dem med millioner. Men det er ikke nødvendigvis så let, som det lyder. Hannah får den værste start – på knæ med blottet bh og røde kinder. Derfra går det slag i slag med kemi, udfordringer og følelser.

Bøger i den her genre minder meget om hinanden

Jeg kan næppe være den eneste, der får flashbacks til Fifty Shades of Grey med den intro – pigen der tumler ind og lander på knæ foran ham den lækre, karismatiske mand. Bøger i den her romantiske, erotisk-ish genre har ofte rigtig mange fællestræk. Nogle gange bliver det kedeligt og forudsigeligt. Andre gange er der ting, der vejer op. Her er der ting i historien, der klart vejer op.
Forfatteren har gjort det godt med at skrive en fortælling, der adskiller sig fra de øvrige trods fællesnævnere. Delen med faren der efter en hjerneblødning har store udfordringer og den indvirkning, det har på Hannahs liv og fremtid, gav en ekstra dimension. Samtidig er der mere handling i selve delen med firmaet og Hannahs egen udvikling. Jeg kunne godt lide den, da jeg først kom ordentlig i gang med historien. Rigtig god og letlæst historie med humor, følelser og en anelse erotik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.