Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag - sådan brugerdu adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden af Morten Münster - Bogfinkens bogblog

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé  |

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag - sådan brugerdu adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden af Morten Münster - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag // Forfatter(e):  Morten Münster // Forlag:  Gyldendal Business // ISBN: 9788702243581 // Serie: – // Udg. dato: 18-09-2017 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jaja – jeg har været længe om at læse denne bog. For en marketingperson for mig er det nærmest pinligt, det skulle tage mig 3½ år fra udgivelse, til jeg fik den læst. Men læst er den – og med fornøjelse!

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

… er en fortælling om floskler, intranet, højtflyvende værdier, buzz words og.. bullshit! Den er så rammende, fordi man kan se eksemplerne for sig. Virksomhedernes famøse mission og vision, der hverken fortæller, hvad de egentlig vil eller hvordan. “Kunden i fokus” og tilsvarende. Når man som jeg færdes i marketing- og kommunikationskredse, kan man let se, hvordan virksomheder (mis)bruger den slags udtryk og tomme floskler. Morten Münster rammer hovedet på sømmet med Jytte fra Marketing.

Ikke alene kommer vi omkring alt det, der gøres galt. Men vi får også konkrete værktøjer til, hvordan vi skaber adfærdsdesign, der rent faktisk kan skabe forandringer. Gennem nudging, små værktøjer og brugbare metoder, får vi gennemgået måder hvorpå rigtig adfærdsdesign kan skabes.

Jeg har allerede personligt selv taget nogle af værktøjerne til mig i forhold til mit erhvervsliv, så helt klart en anbefalelsesværdig og brugbar bog – og fortalt med kæmpe stor humor fra forfatterens side. Eksempler og formuleringer får læseren til at grine højt undervejs og gør, at bogen aldrig bliver tung eller kedelig.

1 tanke om “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster”

  1. Pingback: Jytte vender tilbage af Morten Münster ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.