DIG af Helle Clemmensen

DIG af Helle Clemmensen

| Sponsoreret indlæg |

DIG af Helle Clemmensen

★★★☆☆

Titel: DIG // Forfatter(e):  Helle Clemmensen // Forlag:  Forlaget Clemmensen // ISBN: 9788797244401 // Serie: – // Udg. dato: 15-10-2020 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Abby, der er en 17 årig ung kvinde, har et godt liv. Hun har en bedsteveninde, hun holder rigtig meget af, er populær i skolen og hviler ganske fint i sig selv. En dag på det lokale pizzaria lægger hun for alvor mærke til Leo. Der er en helt særlig tiltrækning imellem dem, og de forelsker sig hovedkuls. De når at være sammen et par måneder, inden Leo skal rejse med sin familie til Dubai. Det afbryder de to unges forhold, da et langdistanceforhold ikke vil fungere. I stedet tager de på hver sin rejse for at finde sin fremtid, men der er altid ét eller andet, der hiver dem mod hinanden.

DIG er en debutroman

Og det er på ingen måde nogen dårlig debut. Jeg kan godt lide historien, det erotiske univers og følelserne, der bliver opmalet så tydeligt igennem bogen. Der er nogle sympatiske og veldefinerede personer i historien, som egentlig gør det meget fint. Men jeg var ikke solgt. Der var lidt for meget “alt er fryd og gammen” kombineret med nogle personer, der selv om de er veldefinerede og sympatiske alligevel mangler lidt. Abbys liv er næsten perfekt. Hun har det fantastisk, fantastisk forhold til alle, hviler i sig selv. Som 17 årig. Alt mellem hende og Leo bliver også bare til fryd og gammen, indtil det stopper. Det manglede for mig lidt realisme. Alt er aldrig fryd og gammen. Samtidig skulle jeg hele tiden minde mig selv om hovedpersonernes alder. De virkede langt hen af vejen meget umodne for deres alder i deres tale og måde at agere på. Det blev til tider lidt tåkrummende opstillet og ikke så naturligt, som jeg kunne ønske mig.

Alt taget i betragtning er DIG en udmærket debutroman. Jeg vil gerne se, hvor forfatteren bevæger sig hen med tiden. Anbefales til folk der kan lide erotiske YA fortællinger og som søger en underholdningsbog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.