Den store kaninbog af Marit Emilie Buseth - Bogfinkens bogblog

Den store kaninbog af Marit Emilie Buseth

| Sponsoreret indlæg – samarbejde med Bog&Idé |

Den store kaninbog af Marit Emilie Buseth - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Den store kaninbog // Forfatter(e):  Marit Emilie Buseth // Forlag:  Atelier // ISBN: 9788778578143 // Serie: – // Udg. dato: 24-03-2014 // Original titel: Den store kaninboka // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

En af de ting nok ikke mange på denne blog ved er, at jeg har en del dyr herhjemme. Det involverer både hunde, katte, kaniner, marsvin, ørkenrotter og fedthalemus. I know, det lyder vildt 😉 Så anmeldelsen af denne bog kommer ikke fra noget fjernt sted, men af videbegærlighed og interesse. Og det blev mødt af udgivelsen.

Den store kaninbog er en A-Z guide i at holde kanin for enhver

Med Den store kaninbog i hånden får du viden om alt fra kaniners bolig, renlighed og kastration til adfærd, fodring og avl. Kort sagt er det en komplet guide og fortælling til alt fra den nye til den erfarne ejer. Jeg er ikke ny kaninejer, så for mig var bogen ikke erhvervet med tanke på nødvendigvis at lære så meget. Jeg kan godt lide at holde mig opdateret på, hvilket materiale der er tilgængelig til nye ejere og samtidig yde en form for kvalitetstjek af informationen baseret på mangeårig erfaring. Derudover skader det aldrig at lære noget nyt. Jeg havde derforuden behov for nogle saglige fakta til en artikel, jeg skulle skrive (omkring basisfoder til kaniner) og her var den idéel.

Til både den nye og erfarne ejer er Den store kaninbog idéel. Den indeholder korrekt og tidssvarende information omkring hold og pasning af kaniner. Både som fri- og burkaniner med fokus på deres trivsel og artsegnede pasning. Selvfølgelig var der områder, jeg var uenig i (jo – kaniner må godt få kål!!), men det kommer man aldrig udenom. Så som basisviden var den både fornøjelig og korrekt nok til at anbefale den vidt og bredt til kaninejere og -interesserede.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.