Hvad øjet ser af Louise Penny - Bogfinkens bogblog

Hvad øjet ser af Louise Penny

| Sponsoreret indlæg |

Hvad øjet ser af Louise Penny - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Hvad øjet ser // Forfatter(e):  Louise Penny // Forlag:  Hr. Ferdinand // ISBN: 9788740067798 // Serie: Armand Gamache #7 // Udg. dato: 21-01-2021 // Original titel: A Trick of the Light // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvis der er én serie, jeg sluger lige så hurtigt, som den bliver udgivet, så er det Louise Pennys serie om Armand Gamache og Three Pines. Jeg kan simpelthen ikke vente på den næste i serien, så god er den. Serien er forunderlig, interessant og morsom.

Hvad øjet ser er en dybere historie om, hvad der gemmer sig under overfladen

Lillian Dyson, kendt fra kunstverdenen, findes død i intet mindre end Clara Morrows have i Three Pines. Og det lige inden Clara Morrow skal have sin egen soloudstilling på det anerkendte Musée i Quebec. Armand Gamache kaldes endnu en gang til Three Pines for at opklare mysteriet, blandt de folk han nu kender så godt. Men det er ikke let. Bag ethvert smil, bemærkning og person gemmer sig et dybere lag. Nogle har hemmeligheder. Nogle af de hemmeligheder hænger sammen med mordet. Men hvem og hvilke hemmeligheder?

Fantastisk persongalleri, humor og interessant fortælling – så har du Penny’s bøger

Noget af det jeg elsker ved disse bøger er persongalleriet. Det er så veludført, at man som læser bare føler, man kender personerne. Men som altid formår Louise Penny at overraske. I denne bog tilføjer hun et nyt lag på alle personerne. Der er hemmeligheder i folks fortid, der får dem til at handle på specifikke måder. Noget af det lag får vi afsløret i Hvad øjet ser.
Som altid skriver Louise Penny med masser af humor. Det slår aldrig fejl, at jeg smiler lige så meget som jeg forundres undervejs. Jeg formår sjældent at gætte morderen før til allersidst – hvilket imponerer mig hver eneste gang.

Absolut velfortjente stjerner!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.