I medgang og modgang af Lucy Dillon  - Bogfinkens bogblog

I medgang og modgang af Lucy Dillon 

| Sponsoreret indlæg |

I medgang og modgang af Lucy Dillon - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: I medgang og modgang // Forfatter(e):  Lucy Dillon // Forlag:  Zara // ISBN: 9788771163681 // Serie: – // Udg. dato: 09-02-2021 // Original titel: Unexpected lessons in love // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Tilbage i 2017 læste jeg en perle af en romantisk bog. Ensomme hjerter og herreløse hunde af samme forfatter. Dengang forelskede jeg mig i Lucy Dillons skrivestil, og jeg blev ikke skuffet denne gang. Hun skriver stadig levende, fængende og beskrivende.

I medgang og modgang – når et ja bliver til et måske

Egentlig har Jeannie og Dan det hele. De mødtes, fik hele den romantiske pakke og blev vildt forelskede. Efter kort tid friede Dan på den mest romantiske måde. Jeannie sagde ja, og her er de. Klar til at blive gift. Men så kommer Jeannie i tvivl, fordi det er gået så hurtigt. Alt føles faktisk forkert, og Jeannie forsøger at stoppe vielsen. Men Dan kommer ud for en ulykke på vej til rådhuset. Fra at skulle giftes, skal Dan nu kæmpe for sit liv og det efterlader Jeannie alene med alle tankerne og beslutningerne om fremtiden.

Historien er egentlig banal, men den virker

I bund og grund er historien banal. Jeannie får kolde fødder. Dan kommer ud for en ulykke. Jeannie skal beslutte, om hun bliver ved hans side, hvordan fremtiden skal se ud og samtidig tackle begge familier. Måske nogle så slutningen før jeg gjorde. Jeg regnede den ikke rigtig helt ud før til slut. Og det kunne jeg godt lide. Historien virkede på mig. Personerne virkede troværdige – jeg kunne godt sætte mig ind i, at det forhold var gået for stærkt og hvorfor, Jeannie fik kolde fødder. Og hendes vægelsind omkring om Dan egentlig var den rette eller ej. Men samtidig også frustrationerne over situationen, svigermor og ikke mindst den dårlige samvittighed. Jeg fældede en tåre undervejs, indrømmet. Historien vandt mig, og det tror jeg den vil gøre for mange romantikere. Lucy Dillon skriver fængende og levende – og ikke mindst med følelser. Fan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.