Bare lidt til af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

Bare lidt til af Simona Ahrnstedt

| Sponsoreret indlæg |

Bare lidt til af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Bare lidt til // Forfatter(e): Simona Ahrnstedt // Forlag: Gutkind // ISBN: 9788743400189 // Serie: Modsætninger mødes #2 // Udg. dato: 22-10-2020 // Original titel: Bara lite till // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Generelt er Simona Ahrnstedt garanti for underholdning i min verden. Hun skuffer heller ikke denne gang, hvor vi endnu engang får en skøn kærlighedsroman fra hendes hånd

Bare lidt til er historien om storbypigen Stella og landbyboen Thor

Stella har mistet sit hjem, sit job og sin kæreste. Hun har onlinestalket og grædt alt, alt for meget. Nu skal det være slut. Hun har arvet et lille ramponeret sommerhus i det sydsvenske, og det er her, hun nu vender snuden mod. Det viser sig at være virkelig ramponeret. Som i omtrent ubeboeligt. Naboen er Thor, en stor og venlig landsbybo med teenagebørn. De er ikke et match made in
heaven, og der venter allerede fra start af store vanskeligheder, folk der må revurdere holdninger og tage et opgør med nogle ting i deres liv.. Måske er det sundt for alle?

Jeg var underholdt af Bare lidt til

Simona Ahrnstedt har en måde at skrive på, som både fanger og underholder. Hun skriver et godt persongalleri, som er relaterbare og sympatiske. Ok indrømmet – jeg kunne virkelig ikke lidt Stella til en start. Hun var storsnudet, dramatisk og en typisk bypige. Men hun gennemgår en kæmpe udvikling i bogen og vi lærer hende at kende undervejs. Hun har en langt dybere personlighed end først antaget. Det samme med Thor. Han gemmer meget mere end den rolige, overfladiske landsbybo. Hele hans kamp med teenagerne er meget sympatisk og gør hans person ægte. Det gør sig gældende generelt, at personerne, situationerne og fortællingen virker ægte. Samtidig skriver hun humoristisk og let, så fortællingen skrider fremad i et udmærket tempo.

Jeg var virkelig underholdt fra start til slut. Virkelig anbefalelsesværdig for alle, der elsker en god kærlighedshistorie med en ægte historie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.