Den danske sang af Phillip Faber - Bogfinkens bogblog

Den danske sang af Phillip Faber

| Sponsoreret indlæg |

Den danske sang af Phillip Faber - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Den danske sang // Forfatter(e):  Phillip Faber og Rikke Hyldgaard // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740063318 // Serie: – // Udg. dato: 24-11-2020 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg var næppe den eneste, der faktisk ikke kendte til Phillip Faber, inden hele Fællessang-bølgen skyllede ind over os under coronapandemien. Jeg så troligt med hver fredag, når Phillip og Mads tonede frem på DR1 alene på grund af hyggen, deres personligheder og sangene. På rekordtid blev Faber hele landets darling.

Den danske sang er både hyggelig og information

Jeg valgte at lytte til Den danske sang i stedet for at læse den. Jeg ville gerne have oplevelsen med at få historien fortalt af selveste Phillip Faber, og det kan helt klart anbefales. Selve bogen er en fortælling gennem hele Fabers liv, hans små anekdoter, oplevelser og følelser. Vi kommer igennem hans syn på og oplevelse med mange forskellige af vores danske sangskatte. Eksempelvis “Solen er så rød, Mor” som er én af hans yndlingssange. Vi hører historien om, hvordan sangen engang skræmte ham og har skræmt mange andre og hvorfor, han alligevel synes, den er så fantastisk. Bogen er krydret med virkelig mange anekdoter, som gør den interessant.

Indrømmet – den kunne godt være lidt langtrukken til tider. Når først Faber kommer i gang med at fortælle, går det derudaf. Men der var humor, personlighed og nærvær på bogens sider. Helt klart anbefalelsesværdig, hvis du kan lide personen Phillip Faber, musikhistorie og vores danske kulturarv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.