Den pige jeg var af Ginger Scott - Bogfinkens bogblog

Den pige jeg var af Ginger Scott

| Sponsoreret indlæg |

Den pige jeg var af Ginger Scott - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Den pige jeg var // Forfatter(e):  Ginger Scott // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788772310343 // Serie: McConnell #3 // Udg. dato: 23-11-2020 // Original titel: The Girl I Was Before // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Sidste bog i McConnell-trilogien. De to foregående er “Grib mig” og “Dig og alt derefter”

Den pige jeg var, er 18-årige Paige Owens

I de to foregående bøger har vi lært Paige at kende som biperson. Her får hun lov at spille hovedrollen. 18 år gammel og kendt for at date hjerteløst for at forbedre sin egen status og position. Men nu får vi lov at lære hende dybere at kende. Se hvordan hun sætter alt på spil, selv sin egen værdighed, for sin søster. Hun møder sin diametrale modsætning – den fire år ældre Houston Orr. Han sætter altid alle andre før sig selv. Det kan Paige egentlig godt lide, men kan hun selv gøre det samme og blive den slags menneske?

Tredje og sidste bog fuldendte trilogien

Jeg har ikke anmeldt de to foregående herinde, men slugte dem som lydbøger. Ligesom den tredje bog Den pige jeg var, kan jeg varmt anbefale de øvrige. Ginger Scott formår at skabe nogle personer, der er lette at relatere til og forstå. Samtidig er de ikke bare overfladiske generiske personer, men personer med dybde, handicaps, personlighedstræk og ikke mindst personligheder. Persongalleriet virker ægte som rigtige mennesker, man kunne møde på gaden, og det kunne jeg godt lide.

I de tre bøger kommer vi igennem forskellige mennesker med hver deres historie, som bliver vævet sammen på kryds og tværs. Det der med at lære dem dybere at kende for hver bog, kunne jeg rigtig godt lide. Jeg havde ikke lyst til at slippe dem til sidst. Ginger Scott skriver med humor, følelser og formår at stikke lidt dybere i en ellers basal feel-good YA fortælling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.